Snel en stukje vol verpakt

Heerlijke dekbedovertrek om lekker onder weg te dromen. Style vol verpakt, kadootje om uit te pakken

Prima verzorgd en goed product!

Kussenslopen zijn van een prima kwaliteit

Kussenslopen zijn van een prima kwaliteit en de bestelling en bezorging goed verlopen

Zachtheid

Heerlijke douchemat. Leuke oker kleur.

goede spullen - na 1 keer wassen..

Ok spullen gehad in twee zakken - van hetzelfde jersey spul De was voorschriften gelezen - niet in de droger - 40 graden . dat mag er van mij wel iets duidelijker bij ... We hebben er nu een paar nachten onder geslapen . het is heel erg fijn spul . Hoe dat is na xx was beurten gaan we zien . als het zo blijft koop ik er meer . Het is duur maar het heeft ook een waarde

Super fijn product en snelle levering, kan niet beter

Hele mooie producten die ook nog verantwoordt zijn geproduceerd. Wat wil je meer

fantastisch dekbed

Na lang twijfelen toch het dure donsdekbed besteld. Een review melde namelijk dat het kraakte. Maar dat doet het gelukkig helemaal niet. Het bed is vederlicht en heerlijk warm. Het is nu -5 buiten, maar we hebben genoeg aan het herfstdeel.

Snelle levering, prachtig verpakt, heerlijk geurzakje, mooie produkten!

nvt

Zonder problemen zomerdekbed gekocht.

High quality prodructs delivered fast

High quality prodructs delivered fast

beetje overdreven

Vond overdreven om een kruik te ontvangen helemaal in vloeipapier verpakt en met lavendel erbij. Krijg dan de indruk dat ik veel te veel betaal eerlijk gezegd. Product nog niet gebruikt.

Snel en netjes bezorgd maar niet helemaal volgens de beloftes van de website

De dekbedden zijn snel bezorgd en keurig bij de buren afgeleverd omdat ik niet thuis was. Wel jammer dat was aangegeven dat op de site was vermeld dat ze, mits voor 22.00 uur besteld, ik ze de volgende dag in huis zou hebben. Helaas werden ze een dag later bezorgd en juist die dag was ik vrijwel de hele dag afwezig. De dag ervoor was ik wel thuis maar ja, toen kwamen ze niet. Liever dus geen dingen beloven die niet waargemaakt kunnen worden want dan hoeven beide partijen niet voor verassingen komen te staan.

mooie kwaliteit handdoeken, zorgvuldig verpakt met een zakje lavendel

Ik ben heel blij met de mooie handdoeken; prachtige kwaliteit!

Snelle levering en mooi product!

Snelle levering en mooi product

Snelle levering. Herlijk zacht en mooi jersey hoeslaken., de 2de die ik hier gekocht heb. En beter voor de mens en het milieu, wat wil je nog meer?

prima snelle bezorging

goed en vlot. fijne kwaliteit. En belangrijk: duurzaam en fairtrade geproduceerd!

Mijn bestelling was snel (de volgende dag) in huis, zag er goed en duurzaam uit. Ook rook het pakketje heerlijk doordat er een zakje lavendel in zat

Heerlijke badmat

Heerlijke badmat, keurig op tijd geleverd en verrassend verpakt

Het bedrijf is net als de producten: hartstikke goed

Bestellen is kinderlijk eenvoudig en gaat als vanzelf. Producten zijn fantastisch.

Het gewassen linnen voelt heerlijk zacht. Prachtige kwaliteit. I Love It .

Zo dat is heerlijk beddengoed

Mooi verpakt met zorg. En we slapen als een roos!

Hele goede service

Mooie materialen en uitstekende service in de verkoop

Snel ontvangen, uitstekend product

Yumeko dekbedovertrek is het comfortabelste en zachtste dat we ooit hadden. Het geld meer dan waard.

Mooie matrasovertrekken

Mooie kleuren en lekker zacht! Snel geleverd.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.