Mooie matrasovertrekken

Mooie kleuren en lekker zacht! Snel geleverd.

fantastisch

het ziet er enorm mooi uit en het is met aandacht verzorgd. Aan alles is te zien dat de inzet is om het goede te doen. Dat hebben we nodig in deze wereld!

Adequaat geholpen

Goed geholpen bij probleem met bestellen online en snelle levering.

Ontzettend blij met ons nieuwe overtrek

Super goede kwaliteit en snelle levering! Een absolute aanrader

Mooie kwaliteit, goede service

Mooie kwaliteit en duurzaam

Mooi merk waarbij je echt het verschil kan maken door te investeren in duurzame, kwalitatief goede producten die heel lang mee gaan. Ook de klantenservice is top.

Wonderful product and quick service.

This is the first time we buy one of your products and it's not disappointing! It is quite pricy but worth every cent. Thank you.

Heel fijn, mooi beddengoed in een fijne verpakking tijdig op het juiste adres. Wat wil je nog meer.

Ik moet het onderlakens nog uitproberen, alternatief voor hoeslaken. De stof voelt heerlijk aan, goed begin dus.

Perfecte producten met een levering zoals beloofd!

Op tijd volgens belofte

Verwend

Tja der is maar één minpunt Je raakt verwend! Deze prachtige kleuren . De zachtheid . Fris! Zo goed als geurloos …. Maar een vleugje van mijn wasmiddel…! En het blijft fris. Ik was gewend eerst nieuwe spullen te wassen. Met het ene dus gedaan ( blijft mooi!) Maar de anderen kwamen er direct op, het beddengoed blijft langer fris. Ja ik ben overtuigd

prima service

Goede ervaring, snelle en correcte service

Heerlijk materiaal

Yumeko levert prachtig beddengoed. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hier mooi samen op, wat wil je nog meer? Wij zijn zeer tevreden!

Snelle levering & sjiek ingepakt als cadeautje :)

Uitgebreide collectie van kleuren en materialen

Gewoon goed

Snelle service, mooie kwalitatief hoogwaardige producten

Fijne dikke handdoeken

Snelle levering, fijne dikke handdoeken, mooi van kleur, passen perfect in de badkamer.

Het is goed.

Beste Mevrouw/Heer, Even een minder puntje. Bij eerste zending was vergeten om mij mailtje te sturen over het moment van levering. Dit terzijde, het product is uitstekend van kwaliteit en netjes verpakt in kartonnen doos met 'papieren' plakband. Een opmerking t.a.v. productverbetering van de dekbed-hoes. In de hoes voor het dekbed ook een inleg-rand maken zoals bij de kussensloop. Ook dat moment zie je het dekbed niet meer, als de hoes is dichtgeknoopt.

Mooi duurzaam materiaal en prachtige kleuren

Handdoeken 79-150 + washandjes

goede aflevering , mooie kwaliteit

kleur bij interieur perfect.

altijd geweldig maar onlangs even niet

Normaal gesproken zeer goede ervaringen met Yumeko, fijne kwaliteit, snelle levering. Echter op een dekbedovertrek bleek een vlek te zitten. Deze zat er diep in en gaat er niet meer uit. Ik heb dit direct gemeld en foto's gestuurd. Hierop heb ik geen reactie gekregen. Beetje jammer wel, kan best met een vlek leven maar was toch wel benieuwd hoe zo iets in een nieuw product kan zijn ontstaan.

mooie zachte handdoeken

geleverd met snelle service

Bestelling en bezorging prima verzorgd

Materiaal is van hoogwaardige kwaliteit.

Heel goed!!

Heel goed, fijne producten en snelle service.

Goede kwaliteit en goede service

Natuurlijk wel duurder dan een regulier dekbedovertrek maar dat heb ik graag over voor een overtrek van biologisch katoen. Mooie zware kwaliteit. En ook supersnelle service en mooi verpakt.

Geweldig!!!

Ik had deze op tv gezien en ging gelijk kijken op de site: geweldig spullen. Met mijn man overlegd: hij zei gewoon bestellen. En ja, paar dagen later ontvangen, gelijk gewassen en daarna in gebruik. ECHT TOPKWALITEIT!!!

Prachtig materiaal en goed voor de wereld!

Ik betaal liever 130 euro voor een dekbedovertrek, als ik weet dat het zonder kinderarbeid en zonder vergiftigen van de wereld is gemaakt.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.