Heerlijk zacht!!! Baby slaapt als een roosje na wekenlang spoken.

Heerlijk zacht hoeslaken + molton voor baby. Na switch naar nieuw bedje veel onrust 's nachts (iedere 2 uur huilen!). Met deze zachte lakens meteen weer goed geslapen (1 x wakker). We zijn jaloers erop. Geen gekke dingen ook in de was (bijv. krimp of verkleuren).

Zeer goede kwaliteit

Bestelling simpel. Verzenden & aflevering heel netjes (PostNL, zoals altijd top) Artikelen van zeer goede kwaliteit.

Supergoed

Super dat alles zo duurzaam geproduceerd wordt. Ik had een klein probleem met een hoeslaken en klantenservice heeft dit meteen heel adequaat opgelost!

Prachtige stof en zakje lavendel! Aandacht:)

Ik ben heel blij dat de mensen die bij het maken van dit hoeslaken niet met giftige stoffen hebben moeten werken in Pakistan.

Topkwaliteit en snelle levering

Yumeko heeft mooi beddengoed dat milieuvriendelijk wordt gemaakt. Blij met de aankoop, wordt snel en mooi verzorgd geleverd

Keurig

Vriendelijk en correct afgewikkeld.

Prima beddengoed. Goed schoon te krijgen en lekker zacht. Snel geleverd!

Heerlijke kwaliteit, snelle levering

Blij met de bestelde producten. Snel geleverd, met zorg verpakt. Kwaliteit van de producten top. Tevreden klant :)!

prima maat molton voor mij matras van 27 cm hoog

prima maat molton voor mij matras van 27 cm hoog. wel een beetje belachelijk grote verzend oos (maat 2 dekbedden)als verpakking voor 1 molton en 1 sloop

uistekende kwaliteit

Mijn hoeslakens zijn van uitstekende kwaliteit, zo anders dan de goedkopere die ik gewend was te kopen. Het is nu alsof ik in mijn bed 'glij'. Zo heerlijk.

Mooie kwaliteit beddengoed: en duurzaam/fairtrade!

Fijn beddengoed, mooie kwaliteit, zachte stof en een prachtig dessin! Heel tevreden en complimenten dat jullie fairtrade werken, duurzame producten maken met oog en hart voor milieu, mens en dier; super!

Duidelijke website en snelle levering

Heel fijn dat er winkels zijn waar je duurzaam beddengoed kunt kopen! De website was duidelijk en de levering was snel. Over kwaliteit kan ik nog niet heel veel zeggen, heb het pas in gebruik, maar het voelt goed aan!

te veel verpakkingsmateriaal

De overtrekken en hoeslakens voelen fijn aan, maar het verduurzamingsverhaal wordt volledig teniet gedaan door de hoeveelheid onnodig materiaal dat gebruikt wordt om de producten in te verpakken. Veel karton om strak gevouwen pakketjes te krijgen en een stoffen hoesje om de dekbedovertrek. Nergens voor nodig. Jammer.

Prachtige kwaliteit beddengoed.

Zeer tevreden over het dekbedovertrek en slopen. Voelt heerlijk zacht aan. Had een extra paar slopen in dezelfde kleur als het dekbedovertrek besteld, maar deze verschilde iets van kleur. Na telefonisch contact hierover, kreeg ik een gratis paar nageleverd. Fantastische service. Hebben 7 jaar geleden ook al een dekbedovertrek gekocht en kwaliteit blijft goed. Slopen zijn inmiddels versleten.

Hoeslaken.

Hele mooie kwaliteit, mooie kleur.

Top product en leverancier

Super zacht, prachtige kleuren. Heel snel geleverd. De verpakking leek op een cadeautje inclusief heerlijk ruikend geurbuiltje. Ik ben fan. Verwacht nog veel meer aankopen te doen bij dit merk.

geweldige producten, goede service.

Ik heb vaker bij Yumeko besteld en mijn ervaring is altijd zeer goed. Snelle service, mooi ingepakt, (stoffen zakje met lavendel!) alsof je een cadeautje uitpakt.

Lekker snelle levering en zo'n heerlijk zacht en mooi materiaal. :-)

Prima ervaring, voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit met aandacht

De handdoeken zijn van goede kwaliteit, voelen fijn aan. De levering was op tijd en er was aandacht geschonken aan het verpakken. Netjes ingepakt met een heerlijk lavendel-geurend zakje. Ik zou hier zo weer bestellen.

Zo zacht

Snelle levering en prachtige tijk!

Mooi verpakt in handig opberghoesje met lavendelzakje. Fijn, zacht en glad dekbedovertrek. Prachtige kleuren! mooie tijk 1 nadeel is dat je het formaat vd kussensloop niet kunt kiezen omdat het als set verkocht wordt. Liever had ik formaat 40x80 voor de kussensloop gehad en moet ik deze nu apart gaan bestellen. Nu nog hopen dat de antiallergische materialen effect hebben.

alles op tijd en correct afgewikkeld

ik heb het product nog niet gebruikt

Perfect en top bedrijf

Snelle levering na advies aan mij over hun producten en originele mooie verpakking met lavendel buideltje! Erg mooi en blij mee!

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Zeer mooie kwaliteit en zeer goede service Erg mooie uitstraling. Heerlijk gevoel om hier in te mogen slapen . Kwaliteit en kleur zoals beschreven

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.