Heeeeeerlijk zacht!!

Heeerlijk zacht, mooi verpakt! Goed voor moeder natuur en voor onszelf!

Snelle levering en fijn, duurzaam product.

Mooie spullen en fijn contact

Goed advies via de chat en behulpzaam bij het corrigeren van de bestelling. Snelle levering ook.

Mooie kwaliteit, goede levering

Handdoeken, gastendoekjes, washandjes en badmat besteld. Mooie kwaliteit en kleur zoals verwacht. Goede levering verder.

Heerlijk zacht gevoel

Het laken voelt heel zacht en ik hoop dat dat zo blijft na het wassen. Het geeft mij een gevoel van luxe.

Yuemko voldoet aan de geboden verwachting

Via de website een duidelijke uitleg van de vele mogelijkheden die er zijn voor een hoofdkussen. Op geen eenvoudige manier een keuze kunnen maken die past bij onze persoonlijke wensen en omstandigheden. Een snelle levering in een mooie doelmatige verpakking.

Zowel de snelle levering, de prachtige verpakking met lavendelzakje als de dekbedovertrekken zelf: geweldig.

Very nice duvet cover for kids

So far the best cover for kids I have found. Color is great, quality is good, shipping was super fast.

Mooi verzorgd

Binnen 24 uur in huis Met zorg verstuurd

Fijn en mooi produkt

Het verpakkingsmateriaal van dik en onafbreekbaar plastic vind ik beslist niet duurzaam.

Uitstekende producten

Producten zijn prijzig, maar uitstekend. Het geheel werd geleverd in een (voor het gewicht van de inhoud) te grote, slappe doos, die gescheurd was en met tape bij elkaar werd gehouden. Dus verpakking is onvoldoende.

Badmatten waar je dacht alleen van te kunnen dromen! Zo zacht!!

Het eerste moment dat je met je blote voeten op de badmat stapt … alsof je de hemel betreedt!!

uitstekend

duidelijke website, snelle levering, alles zoals besteld

Vrij duur en toch niet wat je verwacht

Ik wilde 2 kamerjassen kopen van biologisch katoen, maar toen deze kamerjassen arriveerde bleken het hele dunne kamerjassen te zijn. Als je de foto's ziet dan voelen mensen zich geweldig in deze kamerjassen maar dan moet de kamertemperatuur waarschijnlijk al boven de 25 graden geweest zijn, anders hadden ze rillend in deze kamerjassen gestaan.

Heel goed,blij mee

Mooie kleur, heerlijke stof,en toc weer een klein stapje naar een schonere ,betere wereld......

Beste kwaliteit beddengoed ennsnel geleverd

Prachtige kleuren beddengoed. De kwaliteit is erg goed. Gaat jaren mee.

Snelle verzending, leuk verpakt net een cadeautje

Snelle verzending, leuk verpakt. Fijne producten. Ik slaap nu weer gelijk in met mijn nieuwe donskussen (ik vind het wel duur maar het is wel ontspannend liggen).

Blij mee

Goede duurzame kwaliteit, mooie kleuren

Nice towels

Goede producten. Snelle levering

Snelle levering, eenvoudig bestelproces en goede kwaliteit producten.

Heerlijke stof

Mooie stof die mooi blijft en heerlijk aanvoelt. Qua verzending mag er voor een bedrijf dat verantwoorde stoffen verwerkt wel wat meer aandacht naar de verpakking. Het hoeft toch niet in een doos met 80% loze ruimte.

Mooie en goede stof

Snelle afhandeling en mooi flanellen dekbedovertrek. Slaapt heerlijk en ziet er goed uit

Prachtige kwaliteit en mooi verpakt !

Ben erg blij met deze spullen, heel zacht en slaapt fijn.

Heerlijk donzen dekbed, aanrader

Dekbed voldoet volledig aan de verwachting. Samen is het een dik en warm dekbed, voor mij te warm in deze zachte winters. Maar het herfst gedeelte alleen bevalt prima. Maakt licht geluid bij bewegen, niet storend, denk ook dat het de nieuwigheid nog is van de tijk. Al met al erg blij mee.

Heerlijk zacht hoeslaken

eerlijk zacht hoeslaken, snel geleverd, mooi verpakt attent met fijn lavendel geurzakje

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.