Zacht, sensueel, ruimtelijk en geeft de juiste sfeer weer aan slapen, dromen en genieten

Dat wat hierboven staat

Goede service en tot nu toe mooi product

Zie hierboven

Mooie kwaliteit, snelle levering

Geweldig fijne producten en service!

Yumeko heeft erg mooie en kwalitatief rijke producten. Heel blij mee, elke dag!

Het product voldoet geheel aan de verwachtingen

Product zeer goed. Reviews waren terecht positief

Goede communicatie, mooie producten!

Prettige communicatie en mooie, duurzame producten

Morpheus' armen met flanel bekleed

Deze stof omarmt je lijf met behaaglijke zachtheid en warmte. Slaapgenot. Het lavendel sachet dat als cadeautje wordt meegeleverd, ligt onder mijn kussen. Perfect.

Snel, goed, leuk verpakt & slaapt lekker.

Heel blij. Levering was snel en met veel liefde ingepakt.

Prima kwaliteit laken. Snelle bezorging

Wij bestelden een flanellen hoeslaken. Het is erg dik en daardoor lekker warm. Wel hebben wij daaronder een aarding laken en vragen ons af of de aarding door die dikke laag heen nog wel werkt. Verder heel tevreden dus, wel duur, fijn dat we gebruik konden maken van de aanbieding van ASN bank.

Alles was prima in orde

Alles lag keurig klaar bij het postkantoor om op te halen. Prima manier om pakketten op te halen om te voorkomen, dat er allerlei bestelbusjes in de straat komen.

Fantastische service

Meteen goed geholpen.

Na jaren onder grijs gekleurde dekbedovertrekken te liggen voelen we ons als in een hotel onder het mooie, gladde, mauvekleurige dekbedovertrek van Yumeko. Het feit dat alles fairtrade en biologisch is maakt het nóg fijner!

Zacht en comfortabel beddengoed

Erg fijn om in te slapen en goed coor het milieu. Snel bezorgd en mooi verpakt met een lavendelzakje. Het is wat duurder, maar zeker wel waard!

Mooie kwaliteit

Snelle levering met zakje lavendel

Stalen van verschillende materialen en kleuren ontvangen. Snelle bezorging van mijn bestelling. Helaas 1 verkeerde maat kussensloop. Na een telefoontje snel opgelost. Heerlijk matetiaal.

28 januari besteld - 1 februari nog geen melding dat het pakket kan worden opgehaald

Voelt heerlijk, ziet er mooi uit, prima afgewerkt ook.

Lakens werden snel en prima op tijd bezorgd. Een aanrader.

Super geholpen en mooie spullen

Na eerste foute maat toegezonden perfect hersteld

Prachtige dekbedhoes van organisch katoen

De dekbedhoes is van satijn, met een prachtige glans en van een mooie dikke kwaliteit. Ik had alleen wel willen weten dat het materiaal kreukt, daar kwam ik pas achter nadat het voor de eerste keer gewassen was. Dus eigenlijk moet satijn gestreken worden voor het gebruikt wordt.

mooi product

supersnel geleverd en mooie kwaliteit

Mooi en naar verwachting, super

Duurzaam product zorgzaam geleverd

Ik ging voor Yumeko, omdat de ASN die onder de aandacht bracht als duurzaam bedrijf. Het hoeslaken is mooi en heerlijk zacht. Het werd snel en met zorg geleverd. Inclusief een mooi zakje lavendel voor in de linnenkast. Ik ben blij.

Heel fijne stof én duurzaam

Heel fijne stof én duurzaam

Snelle levering en mooie producten

De volgende dag in huis. Mooie kwaliteit katoen en een leuk gratis geurzakje met lavendel. Het enige wat nog extra leuk zou zijn is als er wat vaker mooie kortingsacties zouden komen!

Wat een genot

Wat heerlijk om na jaren eindelijk weer door te slapen... Dit dekbed is een kado aan jezelf. Heerlijk zacht en warm, lekker lang (geen koude voeten of koude nek!) én duurzaam geproduceerd. Geweldig! Hadden we veel eerder moeten doen. De ene dag besteld, de volgende dag sliepen we al onder het Yumeko dekbed. Plus: ons oude donzen dekbed wordt gerecycled en zoveel mogelijk hergebruikt. Wat wil je nog meer?

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.