Heerlijk beddengoed!

Wat op de web site staat wordt waar gemaakt!

Het is een cadeau. Ervaring me. Weten we nog nie. Maar b stellen en b zorgen is precies zoals op de website staat. Dat geeft vertrouwen.

Het product is waar ze voor staat!

Prima website,mooie producten, mooi verpakt met toevoegen van zakje lavendel. Dit waardeert een klant.

Mooie kwaliteit en mooie kleuren

De nieuwe handdoeken passen perfect in de badkamer. Mooie kwaliteit en mooie kleuren.

Uitstekende site, snelle levering en prachtige en duurzaam gefabriceerde lakens….

Dolblij met dit geweldige bedrijf dat zachte en duurzaam geproduceerde “lakens” produceert. Chapeau, Het slaapt heerlijk en voelt heerlijk zacht omhuld.

Laat besteld en dag erna al geleverd. De verpakking is ook goed verzorgd.

Goed assortiment en service

Bij een vraag per mail krijg je snel antwoord, het assortiment is zeer ruim en de bestelling gaar redelijk makkelijk. Bezorging snel. Set beddeovertrek komt in mooi zakje met erbij een lavendelzakje. Aandacht voor de afwerking.

Eerste keer ging t niet goed, maar top hersteld

De eerste keer ging er iets niet goed in de bestelling. Het leek verzonden, maar kwam niet aan. Dat is door de servicedesk prima opgelost. Heel klantvriendelijk.

Heerlijk om op te slapen en een kadootje om te ontvangen met het lekkere lavendelblauw erbij.

stof voelt heerlijk aan

snelle levering, mooie kwaliteit

Kwalitatief mooie producten en snelle levering!

Kwalitatief mooie producten en snelle levering!

Duurzaam en lekker slapen

Een overtrekset met hoeslaken gekocht van katoen/satijn. Ligt heerlijk, ziet er mooi uit (ook na wassen/drogen aan de lucht). Wel prijzig.

Goede kwaliteit,service, snelle afhandeling

Duidelijke website, snelle afhandeling, netjes verpakt (lijkt altijd of je een cadeautje krijgt)☺️

Mooie fijne producten

Goeie service, heel fijn dat alles zo duurzaam wordt geproduceerd. Kwaliteit is goed, mooi en zacht :-)

Super snelle levering

S avonds besteld en al de volgende dag binnen. In een mooie za/hoes van dezelfde stof. Super leuk en de stof voelt heerlijk. Monique

Prachtig product en tijdige levering c.q. info.

Zie; bovenstaande

Zeer tevreden : zeer goede kwaliteit, gerecycled en snel !

De dekbedden zijn zeer comfortabel en warm. Ook het regelen van het opsturen van de oude donsdekbedden was zeer goed geregeld en ging probleemloos.

snelle levering, geweldig product

Wij slapen heerlijk onder flanel Yumekolakens. Prachtige kleur, zacht en warm en zonder gewetensbezwaren. Er is altijd iemand die de prijs betaalt, laten wij als gebruikers dat dan zijn

Goed!

Goede en snelle levering en heel mooi product. Klein detail; het gratis geurzakje wat op de leverbon genoemd staat zat er niet bij.

Snelle levering...Prachtig dekbedovertrek

Zeer snel geleverd deze prachtige set van katoen/satijn in de mooie kleur Roze Blush heerlijke zachte kwaliteit...voelt heel luxe aan.

Mijn ervaring met Yumeko is heel goed!

Het telefonisch contact was heel vriendelijk en persoonlijk. Het bestelde artiekel was supersnel thuis bezorgd en voldeed aan de verwachting. Vanmorgen als verjaardagskado overhandigd en onze dochter was verrast! Met Vriendelijke groet Meny Noordhof.

vervang het plastic door papier

heel goed!

per telefoon een bestelling doorgegeven, prettig en vakkundig te woord gestaan. snelle levering, hele mooie, lekker aanvoelende hoezen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Fantastische service!

Mijn vrij nieuwe dekbed hoes scheurde. Zonder problemen kreeg ik een gloednieuwe hoes toegestuurd. Geweldig.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.