Prima service geweldig product

Fijne snelle levering

Top kwaliteit, dito orderafhandeling

Afgelopen jaar diverse producten besteld. Telkens correcte levering, goede informatie en de producten zijn en blijven mooi!

Goede en snelle levering en goede kwaliteit

Goede en snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en het beddengoed is cancelen hoge kwaliteit, heerlijk zacht en aangenaam

afgezien van de bestelling zelf die ook prima was, viel vooral de correcte behandeling en zorgvuldige manier van verpakking op. Zelfs een klein geurkussentje bij de zending. Zo overtref je de verwachting, en dat is een fijne ervaring.

Prettig contact gehad met medewerkster!

Na toch m'n twijfels over het winterdekbed deze retour gestuurd. Toch besloten het extra warme dekbed te bestellen in de hoop dat dit wel zo'n heerlijk dik 'Heidi in de bergen dekbed' is. Ik kijk ernaar uit!

Snel geleverd en heerlijk kussen!

Ik ben al tijden op zoek naar een 'plof-kussen', eentje die niet helemaal plat wordt, maar wel zacht en ondersteunend voor rug- en zij liggen geschikt. Deze heb ik nu gevonden, heel blij mee!

Fantastisch bedrijf

Snelle levering, geweldige producten!

snel en keurig

ik had gebeld en werd heel snel teruggebeld, keurig geholpen, snelle verzending.

Probleempje met kadeaubonnen vlekkeloos opgelost!

Ik had enkele kadeaubonnen besteld die echter per post niet aankwamen in de Kerstdrukte. Dit heeft de klantenservice prima en snel opgelost! Super service.

Heerlijk en eerlijk dekbedhoes en hoeslaken

Echt zacht katoen. Wel warmer dan mijn andere hoezen.

Voor dat luxe gevoel

Heerlijk zacht, een prachtige kleur en razendsnel geleverd. En dan ook nog in een mooie bewaar zak én met een heerlijk zakje lavendel! Wij zijn fan!

Lekker slapen

Heerlijke lakens, voelt goed, droomt goed - voor een betere wereld

Blij met mijn aankoop!

Goede kwaliteit lakens, zacht en met een mooie glans. Voelt luxe!

Viel tegen

Hoge verwachting . Viel tegen. Dekbed was niet warm genoeg

een uitstekende ervaring

Zeer goed geholpen door de klantenservice. Het hoeslaken en dekbedovertrek zijn zeer fijn.

Alles liep perfect, zeer prettig bedrijf.

Snelle levering, goede service, topproducten.

Ik werd prima geholpen door vriendelijke medewerkers. En over het gekochte product (plaid) ben ik zeer tevreden. Kortom, een aanrader.

Prima duurzaam product en snelle levering

Duurzaam geproduceerde hoeslakens van biologische katoen. De prijs is wat hoger maar dat is logisch als je een dergelijk product wilt

Adequaat

Mooi pakje, lavendel zakje is echt leuk mooi product

Mooi laken

Voor de tweede keer besteld bij Yumeko. De kussens gevuld met kapok bevielen helaas totaal niet, maar aan een laken valt weinig mis te gaan hopen we. De kwaliteit voelt zacht en degelijk aan. Nu hopen dat dit laken vele jaren mee zal gaan. Klantenservice bij Yumeko is overigens uitstekend.

Wat een luxe

Zeer snelle en nette levering. Wat slaapt het flanelle overtrek heerlijk. Lekker warm en zacht.

Het dekbed lente/herfst is een aanrader.

Goede kwaliteit en mooie kleuren.

Via de chat ook goede service.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.