Heb er nog niet op geslapen

Heb er dus nog niet op geslapen

Goede service en levering. Fijne duurzaam product!

Snelle levering, goed product

Ik had al eens eerder een kussensloop besteld om de kwaliteit van het materiaal te testen en was zeer tevreden. Nu een hoeslaken besteld. Mooie kwaliteit katoen, netjes verpakt en verzonden. Wel jammer dat er geen hoeslakens is 120x200 cm zijn, maar je kunt niet alles hebben ;)

Mooi produkt en snelle levering

Ik heb voor het eerst een dekbedhoes van Yumeko gekocht, vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bijzonder dat je een ongebleekte en ongeverfde hoes kan kopen en de kleur is prachtig warm. Ben er heel blij mee!

Mooie materialen. Wollen dekbed 4 seizoenen is prima. En is lekker warm. Prachtige katoen satijnen overtrek erbij en katoenen laken. Superkwaliteit.

Snelle service en fijn dekbed

Dekbed kwam als beste koop uit onderzoek van de comsumentenbond. Daarom aangeschaft. Fijn dekbed.

Super mooi van kleur en heel zacht.

Mooie kwaliteit en goede service.

Top kussens

Hele fijne kussens en kussenslopen. Slaap heerlijk… tenzij de kids om 5.30 uur wakker zijn. Maar dat ligt niet aan de kussens.

Bestelling volgende dag geleverd

Mooi verpakt met zeer attent een zakje lavendel erbij. Mooi opgemaakt bed nu met het gewassen linnen dekbedovertrek. Slaapt heerlijk

Prachtig en comfortabel beddengoed.

Slapen wordt een feest!

Nicely warm and light

Very nice and light . Swift delivery. Fully in line with expectations

mooie kwaliteit

ik heb kussenslopen gekocht. Mooi van kleur en materiaal. Ze vallen wat prijs betreft wel duur uit. Kreeg er 1 terwijl ik gedacht had 1 paar.

goede service

prachtige badmat geleverd volgens afspraak. perfect

Eén keer Yumeko, altijd Yumeko!

Je krijgt altijd een hele goede service. Zowel bij een bestelling als bij het online chatten. Je chat wordt echt snel beantwoord. De producten zijn geweldig. Heb pas een flanellen overtrek en onderlaken besteld en binnen 1 dag binnengekregen. Dit voelt zo ontzettend lekker aan dat je eigenlijk je bed niet meer uit wilt komen. In één woord heerlijk!

lekker kussen

snelle levering. waar om die katoenen zak vond ik niet zo duurzaam papiere wrapping had ook gekund.

Top kwaliteit en levering

Heerlijk beddengoed, snelle levering.

Mijn keuze voor een product van Yumeko voelt goed ! Een Nederlands bedrijf dat met eerlijke duurzame producten bijdragen om onze wereld nog mooier te maken en te behouden maakt mij blij. Ik slaap en word wakker met een clear conscience onder mijn tencell dekbed!

Zeer goede service

Alles klopt, zeer goede service, uitstekend product. Goed aangeleverd. Uitmuntend!

Héééééérlijk dekbed

Heerlijk dekbed, voldoet aan omschreven verwachting en écht wereld van verschil met het dekbed dat ik had. En geen dieren voor gebruikt, fijn idee.

Al jaren trouw aan Yumeko, beste van het beste!

Als je op zoek bent naar een overtrek welk echt heerlijk zacht is en jarenlang mooi blijft, ook na veel wassen, Yumeko is echt de ware. Ik gebruik al jaren hun producten en ook mijn gasten zijn altijd verbaasd over de zachtheid van het katoen. Ja, een zeer enthousiaste review, maar ook echt omdat ze het verdienen, het is een inves******, maar het is het waard!

Goede kwaliteit van producten

Heerlijk stofje

Mooi en goede kwaliteit

Ik heb al eerder beddengoed besteld bij Yumeko. Ben erg tevreden over de kwaliteit en duurzaamheid. Snelle levering!

Uitstekende service, snelle levering!

Ik heb al regelmatig een bestelling geplaatst, ik vind het echt een geweldig product. Zalig zacht en duurzaam geproduceerd!

prachtig

prachtig

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.