super kwaliteit en goed verhaal

uitstekende kwaliteit mooi zacht prijzig maar een goed verhaal dus het waard duurzaam snel in huis

Een heerlijke zachte ervaring

De zijde-katoenen hoeslaken en dekbedhoes liggen echt fantastisch. De stof voelt heerlijk natuurlijk. Perfect te wassen en drogen. Ik ben fan.

mooi overtrek en snelle levering

Bij uitpakken zie je direct dat het een heel goede kwaliteit katoen is, ligt erg luxe op mijn bed. Leuk ook het zakje lavendel erbij.

Mooie producten met een goed verhaal

supermooi en zacht spul

geweldige luxe en bedwelmend zacht. Alles wat een vrouw zich maar kan wensen. Mijn complimenten.

Hoeslakens snel geleverd.

De dekbedovertrekken nog niet ontvangen. Willen graag weten de termijn van levering. Met vriendelijke groet Marijke Lauret.

TOP!

Mijn bestelling snel, keurig verzorgd en dan ook nog een zakje lavendel erbij. Jammer dat ik eerdere Yumeko op een andere site heb besteld. Ga zo door!

keurig geleverd

met extraatje super leuk

Tevreden

Duidelijke communicatie over het artikel, bestelling en bezorging. Het product . Ik ben steeds tevreden over de kwaliteit van de artikelen.

Vlotte service

Mooi product

WOW!

Wat een WOW gevoel krijg je van dit hoeslaken. Zacht, licht glad en prachtig van kleur. De pasvorm is echt perfect. Waar ik met andere hoeslaken altijd aan het rommelen was, zit dit hoeslaken direct perfect!

Snelle, prettige service!

Ondanks kerstdrukte toch supersnelle service! Producten mooi ingepakt. Kan niet beter!

Snelle service en levering! Top

Snelle service en geweldige kwaliteit

De flanellen hoeslakens zijn nog zachter dan ik gedacht had. Heerlijk warm in de winter precies wat ik nodig had. Perfecte duurzame kwaliteit.

10+ voor kwaliteit, duurzaamheid en service!

Alles wat ze verkopen, je kunt ervan op aan dat het een kwalitatief goed product is, en dat de productie en grondstoffen eerlijk en duurzaam zijn. Daarbij zijn ze ook nog eens snel, efficiënt en verder geen gedoe of smoesjes. Zelfs nu ze volgens mij best groot zijn geworden. En nog steeds dat leuke zakje lavendel bij elke zending, heerlijk! Alleen maar complimenten voor Yumeko!

Duidelijke informatie en prima kussen

Idem

fantastisch

echt persoonlijk

Mooi verzorgd ontvangen.

Ik zou jullie aanbevelen als ik wist dat die persoon dit financieel zou kunnen veroorloven. Yumeko heeft een behoorlijk hoog prijskaartje.

Heel mooi bad- en beddengoed

Snelle en goede levering en erg mooie spullen. Badlakens fijn groot en dik, niet van die dunne spullen. Flanellen hoeslaken is heerlijk.

Heel tevrede!

Snelle levering. Jullie hebben goed gekeken hoe linnen verpakt en verzonden wordt/werd bij andere leveranciers. Ik ben ook erg blij met de formaatlabels aan het linnen. En nu ben ik heel benieuwd hoe lang ik van de linnen lakens kan genieten. Bedankt!

super

snel geleverd mooi verpakt maar belangrijker ligt heerlijk!!!

prima producten

De producten zijn van uitstekende kwaliteit. En mij bevalt hun drive voor duurzame producten in de meest brede zin van het woord.

Snelle levering en hoge kwaliteit

Ik ben erg tevreden over Yumeko. Een badmat en bijpassende handdoeken besteld. Deze waren de volgende dag al in huis en met aandacht verpakt. De kwaliteit van de producten is uitstekend. Echt waar voor je geld!

Knisperend en voelt koel aan

super product en super snel geleverd

Wat een heerlijk en duurzaam product om onder te slapen en het wat binnen no time geleverd daar kunnen anderen nog wat van leren super service

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.