Mooie kwaliteit, snelle levering

Kwaliteit geheel volgens verwachting, daar zit wel een prijskaartje aan! Ondanks kerstgroeten binnen 24 uur afgeleverd

geweldig hoe alles gaat

De kwaliteit en design is voor mij belangrijk en dan is de service snelheid opsturen naar postadres zeer snel. Het zijn ook milieu vriendelijk producten.

Prachtig en duurzaam product

Mooi verpakt met persoonlijk briefje erbij. Lekkere dikke handdoeken die goed absorberen. Vervaardigd in Portugal van biologisch katoen

Wat een topservice

helaas een naadje dat had losgelaten van onze dekbedhoes. Gebeld met de helpdesk en werd zeer vriendelijk geholpen. Hebben een nieuwe hoes gekregen maar hadden ook aanschafbedrag kunnen terugkrijgen. Yumeko staat echt voor de kwaliteit van haar product en voor ons niet onbelangrijk het slaapt heerlijk. Daarom een welverdiende dikke 10!!

Het dekbed overtrek en hoeslaken zijn van goede kwaliteit En je slaapt er lekker onder

Enorm tevreden

Het is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij Uw bedrijf, het ziet er prachtig.

Mooi product, en we slapen heerlijk

Zeer klantvriendelijk en goede afhandeling van mijn bestelling!!

Bij contact over retourzending steeds zeer vriendelijk geholpen. Nieuwe bestelling was zeer snel bezorgd.

Gemak en snel.

Alles liep zoals verwacht

Mooi product en perfecte service

mooi product, goede service, vriendelijke klantenservice.

Geweldig snel

Super kwaliteit en snel bezorgd. Leuk dat zakje lavendel erbij.

goede kwaliteit

helemaal prima

Zeer snel geleverd en heerlijk materiaal flanel dekbed overtrek!

Heerlijk natuurlijk warm

Heerlijk comfortabel

Mooie kwaliteit en supersnelle levering

Satijnen dekbedovertrek, heel mooie kwaliteit, superzacht. En binnen een dag geleverd.

boos over plastic

ik kocht een laken. Tot mijn verbazing was deze verpakt in plastic. Daar was ik heel boos over. De wereld verbeteren door o.a. geen pesticiden te gebruiken, en dan de komende generaties opzadelen met een berg plastic!!! Ik begrijp (gelukkig) dat het heel goed gaat met het bedrijf. T.v.spotjes getuigen daar o,.a. van. Ook de prijs van het laken was beduidend minder dan een eerder gekocht exemplaar. Dat duidt m.i. op een grotere omzet. Maar ook zoveel meer plasticverbruik. Foei!!! Ik zal niets meer kopen tot dit verbruik tot 0 is gereduceerd.

Prachtig product voor een betere wereld.

Prachtig product voor een betere wereld Snelle verzending,

Duideliji te zien dat dit een product is met aandacht geleverd

Waarom wij Yumeko waarderen: -eerlijk en duurzaam product -goede uitleg erbij -met aandacht ingepakt -zelf bij een gewone bestelling lijkt het een kadootje als we her uitpakken -heel snelle service (hoewel dat voor ons geen enkel probleem is als het een paar dagen later zou zijn)

Heerlijk materiaal en dat het dan ook nog goed is voor mens en milieu stemt me tevreden

Voelt heerlijk aan en is blijkbaar ook nog goed voor het milieu

Heel betrouwbaar en solide

Prachtig product en zeer snelle levering

Goeie service, snel geleverd en heerlijk beddengoed!

Ondanks decemberdrukte was Yumeko goed bereikbaar en telefonisch werd ik snel geholpen om mijn online bestelling aan te vullen. Vervolgens werden mijn bestellingen ook nog supersnel geleverd, zodat ze op tijd onder de kerstboom lagen. Helemaal top! Maar het allerfijnst: het beddengoed zelf is fantastisch...

Alles gaat zoals beloofd! en ze recyclen het oude spullen

Mooie spullen, overwogen en milieu vriendelijk geleverd

Prachtig materiaal

slechte start maar nu tevreden

Ik had het dekbed niet gewassen voor ik het op mijn bed deed (dacht dat dat niet nodig was). Ik heb 3 nachten slecht geslapen, het leek wel of ik gekookt werd. de 3de nacht heb ik het dekbed eraf gehaald en kon ik slapen. 's morgens zag ik dat mijn huis waar geen pyama zat helemaal rood was. Naar mijn idee een allergische reactie op het dekbed. Daarom gebeld met Yumeko, ik moest het eerst wassen (zet dat dan in de brief bij de bestelling vind ik) en ws had ik een warmteallergie. Dat heb ik nagezocht maar dat is echt iets anders. Ik vroeg wat er mogelijk was als ik na het wassen nog steeds zo reageerde op het beddengoed? Nou eigenlijk niet echt iets. Ik vermoed dat ik reageerde op het spul wat in de containers wordt gespoten tijdens de reis om te voorkomen dat ongedierte overleeft. Ik had het fijn gevonden als ze bij Yumeko hadden gezegd, stuur een kussensloop op en dat ze dat hadden onderzocht. Dus slechte aanloop, beddengoed is niet goedkoop en daarom verwachtte ik dat de service beter zou zijn. Nu tevreden met mijn flanel dekbed. Lekker zacht en warm.

Snel en zorgvuldig verpakt!

Heerlijke kwaliteit

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.