Prachtig materiaal en voelt heerlijk aan

Nu ik kennis heb gemaakt met Yumeko ben ik om. Ik overweeg nu ook een donsen 1+ Dekbed te bestellen en donsen kussens!! De veelheid aan (bijpassende) kleuren in het beddengoed ( slopen en hoezen) maakt de keuzes zo gemakkelijk!! En een dikke 10 voor de vlotte levering.

Zeer klantvriendelijk

Mooie duurzame producten

Na de vertraging van de kerstdagen, verder heel prima!!

Prachtige spulletjes

Yumeko is naar mijn idee een bedrijf voor NU en de TOEKOMST met natuurlijke producten. Daar zitten we met z’n allen op te wachten nietwaar? Voor betere tijden ...YUMEKO.

Mooi product.

Mooi product, ben er erg blij mee.

Prachtige dekbedovertrek.

Dekbedovertrek mooier dan op de foto. Prachtig materiaal. Geleverd binnen 1 dag Netjes verpakt. Top!@

prachtig product en top kwaliteit service

het lavendelzakje is echt een heel gewaardeerde geste... dank!

Prachtige kwaliteit en niet milieu belastend

Mooi verpakt en na openen heerlijke zachte Materialen en het feest begint met slapen Belangrijk is ook de minimale milieu belasting

Supersnelle levering prachtige producten.

Snelle levering, goede communicatie en n fantastisch product

Wij hadden al een yumeko dekbedovertrek waar we heel erg tevreden over zijn, daarom heb ik er nog een besteld. Deze is, zo mogelijk, nog zachter dan de andere. Het is echt een kwaliteitsproduct en zo is t ook verpakt. Heel blij mee.

De derde set lakens die ik heb besteld. Deze keer flanel met knopen. Heerlijk zacht en mooie kwaliteit. Bij de satijn dekbedhoezen gaat het stiksel onderaan de hoezen bij het instoppen van het dekbed wel snel stuk dat is jammer. Bij beide hoezen die ik heb is rechts en links al los. Slecht garen gebruikt. Dat is in mijn ogen voor het geld wat je ervoor betaald niet goed.

Alles gewoon goed

Mooie producten, snelle service

Helemaal prima

Mooie producten en ook in deze drukke tijd, snelle levering.

Perfekte ervaring met de Yumeko klantenservice

Super kontakt met de Yumeko Team. Wij hadden Duitse afmetingen nodig en ze hebben dat zonder problemen mogelijk gemaakt. De kwaliteit van het beddengoed is echt mooi! Bedankt!

Snelle levering en een zalig product!

prachtig beddengoed

Op tijd geleverd, mooie kwaliteit, voelt heel comfortabel

Snel. Goed verpakt. Product zoals je verwacht!

Snelle en fijne service

Inmiddels al jaren fan van de fijne producten & hun klantvriendelijke service!

perfect!

Snelle levering, mooie producten, precies wat ik wilde

Aanrader

Fijne produkten en een probleem met de levering werd snel en goed opgelost. Top!

prachtige producten, zorgvuldig verpakt en verstuurd

top

Op tijd geleverd en mooi en prettig materiaal

Zeker niet goedkoop, maar van de kwaliteit wordt je gewoon blij. Het slaapt heerlijk.

Het hotel gevoel in huis gehaald!

Het bestellen en leveren ging eenvoudig en snel. Vanaf het eerste moment dat we onder het nieuwe dekbed konden kruipen ervaarden we dat luxe gevoel dat je normaal alleen in goede hotels hebt. Tot nu toe een top inves****** waar we hopen nog lang elke nacht van te kunnen genieten.

heel goed

heel goed

Zó zacht

De bezorging was mega snel. De lakens zijn echt bizar zacht en comfortabel! Je wilt bijná niet meer je bed uit.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.