Het hoeslaken is prima

Goede website, makkelijk besteld en snel geleverd

Tevreden

Mooie en fijne producten

Net mijn laken binnen gekregen, nog niet op geslapen maar alleen al de zachtheid te voelen doet mij blij worden. Snelle levering duidelijke communicatie en elaltijd dat heerlijke zakje lavendel. Blij met yumeko. Oh lees net dat het om mijn eerdere bestelling gaat de badcape. Eigenlijk kan ik daarbij hetzelfde zeggen, ook zo zacht. Alleen had ik misschien beter de 75x75 kunnen nemen voor de kleine want beetje groot

heerlijk beddengoed

ik slaap heerlijk onder dit fantastische beddengoed. ik vind het een een dikke 10 waard1

İk ben niet tevreden met produkt van Yumeko.

Wasvoorschriften helemaal gevolgd. 1e keer wassen dekbedovertrek en kussensslopen goed, maar bij 2e keer wassen strepen op de kussensslopen. Beddengoed is recent aangeschaft. Heb foto's gemaakt van de kussensslopen. Wil ze graag naar u sturen.

Fantastisch!!

Mijn zoontje slaapt heerlijk op zijn nieuwe kinderkussen met wol als vulling. Hij ging van een plat kussen naar dit heerlijke zachte kussen. Zelf heb ik een zacht kussen met kapok gekocht. Even wennen, maar geen stijve nek meer. Heerlijk zacht! Ik kwam heerlijk tot rust met dit fijne kussen. Geen twijfel, maar een aanrader deze kussens van Yumeko!

Snelle levering van hele mooie kwaliteit badmatten. Blij mee!

M’n superzachte gastendoekjes werden heel snel geleverd en waren keurig netjes verpakt, mét een lavendel geurzakje. Enorm tevreden met m’n aankoop! ❤️

Heel fijn, zacht beddengoed

We hebben dekbedovertrek en hoeslakens van katoen-satijn. Hele mooie kwaliteit, past heel mooi om onze dikke boxspring matrassen incl topper. En heel zacht! Klantenservice is ook goed o.a. mbt hulp nadat ik zelf verkeerde maat had besteld.

Perfecte ervaring van bestelling tot levering

Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles vlekkeloos. Ik betaal voor kwaliteit, en dat wil ik in het hele proces terugzien en dat heb ik inmiddels al twee keer mogen ervaren.

Geweldig! Super klantbeleving en prachtige kwaliteit

Wat een cadeautje om de slopen van Yumeko te ontvangen in een prachtige percal kwaliteit. Het kwam als een beeldschoon cadeau. Met een lint, vloeipapier en wat rook het heerlijk naar lavendel. Inderdaad, inclusief een zakje lavendel. Perfecte klantbeleving!

mooi verzorgd verpakt en mooie kwaliteit

Het is heel fijn iets te kopen, waarvan je weet, dat het in alle opzichten goed en eerlijk is en mooi!

Heerlijke kussens

We zijn super blij met de kwaliteit en de service

top!

top

Snelle levering en een verrassende presentatie van de producten

Artikelen werden al binnen 2 dagen bezorgd (kon 5 dagen duren). Het pakket was goed verpakt en in het pakket zaten de producten mooi ingepakt. Bovendien was er een lavendel geurzakje bijgevoegd. Attent én fijne ervaring bij het openen van het 'cadeautje'

Attente & zorgvuldige behandeling van uitstekende producten.

Prachtige kwaliteit leveren jullie met zorg en aandacht voor de natuur en techniek. Dank je wel.

Kwaliteit!

Yumeko biedt uitstekende kwaliteit en prachtige design. Maar daarvoor betaal je ook.

Heerlijk. Tópklasse. Yu me ko, arigato gozaimashita.

❤ K L Á S S E !

goed makkelijk en snel

goede materialen, makkelijk besteld snel geleverd

Mooie website, duidelijke foto’s en snelle verzending!

Uitstekende service

Na schitterende handdoeken bij de Postcodeloterij gewonnen te hebben, wilden we ook deze in klein formaat erbij hebben. Ze zijn heerlijk zacht en prachtig van kleur!

alles top en zijdezacht

alles top

Geweldig !

Het pakketje is al een kadootje !! Alle verpakkingsmateriaal van papier !!! En die leuke attentie !!!

Volgens afspraak geleverd

Met zorg verpakt en geleverd.

Prachtige producten, liefdevolle behandeling!

Ik ben iedere keer weer blij als ik iets bij Yumeko heb besteld, ook omdat het allemaal zo liefdevol én duurzaam is verzorgt, tot aan het koortje door de zak om het dekbed in op te bergen. Zo fijn dat er bedrijven zoals jullie bestaan.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.