Mooi dekbedovertrek

Ik kocht een dekbedovertrek: sand-goudgeel, prachtig van kleur en een supersnelle levering.

Super snelle & correcte levering

Gebruiksvriendelijke site, vlotte bestelling en nog vlottere levering, goede verpakking, kwalitatief uiterst mooi product!

Ik slaap al jaren tussen yumeko lakens.

Het is heerlijk beddengoed slijt weinig en heerlijk zacht om

Kwaliteit

Na wat teleurstellingen over flanel hoeslakens die enorm gingen pilten heb ik deze besteld bij Yumeko. De kwaliteit voel je al bij het uitpakken en heb dan ook na een week gebruik direct mijn oude hoeslakens in de ban gedaan en dubbele sets besteld bij Yumeko. Perfect en aan te bevelen. Egbert

Nieuw kussen gekocht bij Yumeko. Fijn en snel geleverd, mooi verpakt. En het kussen slaapt heerlijk!!

Bestelling geretourneerd en was -volgens track & tracé- 4Dagen geleden binnen en ontvangen,

Geen bevestiging van ontvangst, noch retournering van betaling ontvangen.

Prachtige lakenset tijdig geleverd volgens afspraak

Goede kwaliteit beddengoed met luxe uitstraling. Echt chic!

krijgen van een cadeau!

Jullie pakken het zo mooi en duurzaam in, dat ik telkens het gevoel heb een cadeau te krijgen.

snelle bezorging goed spul

snelle bezorging goed spul

De kleur viel erg tegen! Dark grey eas niet dark!

Jammer dat de kleur op de wesite verl donkerder lijkt, ook door naam Dark grey verwachtte ik echt iets anders. Ik heb nu voor 230,00 eurp aan handdoeken ed.. ik heb niet de puf om zo’n heel pakket terug te sturen.

prachtig product

Verzending ging ook helemaal goed

Fijne, mooie spullen, snelle levering, wat wil een mens nog meer?

Zacht materiaal, verantwoord geproduceerd ligt toch lekkerder.

Goed met één minpuntje

Fijn om een duurzaam dekbed overtrek te hebben. Wel jammer dat deze in plastic was verpakt. Dat is een gemiste kans!

Lekker comfortabel

Prima kwaliteit. Blijft goed in de was. Slaapt heerlijk zacht. En dan ook nog milieu vriendelijk

Superfijn

Mooie kleuren heerlijk om onder te liggen

We hadden de black friday deal gemist en na contact toch een mooi bod gekregen. Bestelling geplaatst en netjes op tijd geleverd. De kleur is echt mooi en precies zoals op website stond. Kwaliteit goed, mooi duurzaam, dus zeker 5 sterren waard

Goed.

Vlotte, correcte behandeling, zoals het hoort.

Fantastisch.

Er ging wat mis met de levering, maar is snel opgelost.

Het is zo fijn dekbedovertrek!!!

Heel blij met dit dekbedovertrek! Zo zacht, echt blij! Bezorging ging helemaal goed, zat zelfs een zakje lavendel bij! Wel erg prijzig, maar is alles waard! Aanrader!

Topproduct

‘s Avonds besteld om 21.55 uur. Volgens de site zouden bestellingen voor 22 uur de volgende dag geleverd worden. Om 01.33 kwam de mededeling dat ie onderweg was. En inderdaad, die dag hadden we het katoen satijnen dekbed in huis. Fantastisch product, super snel geleverd. Chapeau!

Mijn nieuwe kussen slaapt heerlijk

Mijn bestelling bestond uit meerdere producten, waaronder een kapok kussen. Vanwege een aantal reviews waarin stond dat de kussens enorm inzakte, heb ik de dikste besteld. En bij het uitpakken meteen een deel vd vulling in een aparte zak gedaan om later zelf bij te kunnen vullen. Ideaal! Ik slaap nu bijna 2 weken op het kussen en ben nog steeds erg blij van mijn overstap van een voorgevormd kussen naar deze. Oja, en de service was ook goed en snel. Altijd lekker als de nieuwe spullen niet naar chemisch nieuw ruiken, maar naar heerlijk lavendel.

Hele mooie flanellen stof

Lakens van flanel, moeilijk te verkrijgen in de biologische variant. Erg mooie stof!! Wel wat prijzig, hopelijk gaat het jaren mee.

Geheel volgens verwachting

De geplande leveringsdatum bleek als gevolg van een “systeemfout” na betaling afwijkend doch de levering gebeurde binnen 2 dagen. Perfect

Goed voor jezelf, goed voor onze planeet!

Wat fijn dat Yumeko gaat voor super kwaliteit, ook nog eens goed voor mens en milieu! Service is ook heel goed, netjes verpakt met geurzakje en snelle levering.

Mooie producten, duidelijke website, snelle levering, goed verpakt.

Ik heb al meerdere producten van Yumeko besteld en ontvangen. Altijd zeer goede kwaliteit, mooie kleuren en snelle levering. Leuke attentie in de vorm van zakje lavendel bij bestelling.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.