Het all season (eendendons) dekbed is heerlijk!

We zijn blij met deze goede aankoop. De omschrijving van het product klopt en is de inves****** waard. Bedankt Yumeko voor de snelle service.

Top kwaliteit

Super kwaliteit

Heb een goede ervaring,

Mijn bestelling ging erg soepel, een goede ervaring. Het product heb ik nog niet gebruikt. Het ziet goed uit.

Eindelijk warm!

Eindelijk zonder lange broek slapen in de winter. Het dekbed is lekker fluffy! We kozen voor 240 x 220, Dan ligt er nooit iemand ‘zonder’ dekbed. Super blij mee!

Heerlijke stof, voelt heel natuurlijk aan

Heerlijke jersey stof, voelt zo prettig aan. Door het verzenden met een zakje lavendel erbij ruikt de stof ook heerlijk als je het uit de verpakking haalt. Het zakje heb ik nu in mn kussenhoes gedaan zodat ik kan blijven genieten van de geur. Snelle levering en met zorg ingepakt. Ik spaar vast voor onze volgende set!

Snelle levering en mooi product

Ik heb twee dekbedovertrekken en een hoeslaken gekocht. De kleur is prachtig en de stof heerlijk om op/onder te slapen. Ik ben zeer tevreden.

Super fijne kwaliteit en service

Niet goed

Het is niet mogelijk om een artikel dat niet in voorraad is in de actie te kunnen bestellen. Slechte "zaak"!

Fijne producten. Goede kwaliteit

Mooi verzorgde levering!

De producten zijn kwalitatief erg goed en dan krijg je het ook nog thuis in een prachtige verpakking en met een kleine verrassing er bij. Top!

fijn beddengoed

mooie warme kleuren katoen satijn een heelijke stof om onder te slapen. prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Ik heb nu olijfgroene hoeslakens gekocht maar nog niet gebruikt. Eerder heb ik de donker blauwe hoeslakens gekocht. De kwaliteit van de lakens vind ik heerlijk ik heb alleen een probleem. In de lakens en onderhoes zitten steeds witte vlekken wat niet zo fris staat. Ik was de lakens met Robijn vloeibaar voor donkere was en doe er de laatste tijd een scheut azijn bij maar de witte vlekken blijven. Misschien hebben jullie hier een oplossing voor. M.v.g. Wilma Coret

Fijne webshop, snelle levering en super mooi product

Fijne webshop, snelle levering en super mooi product

Mooie website met mooie producten. Hele afhandeling is perfect. De dekbedovertrekken zijn perfect, mooie kwaliteit, mooi ingepakt. Kregen er een gratis zakje lavendel bij. Heerlijk. Super tevreden!

Heel fijn kussen

Ik vond het spannend om online een kussen te kopen, maar de beschrijving was duidelijk en ik ben er nu erg blij mee.

Ik ben zeer tevreden en blij met Yumeko.

De medewerkers van Yumeko zijn t.o.v mijn vragen en wensen heel meewerkend en behulpzaam geweest. Rustige, duidelijke uitleg en tot nu toe een goed resultaat. Heel leuk om tegelijk met een besteld hoofdkussen een heel Sinterklaasgedicht te krijgen! Ik had een gedicht terug willen sturen maar ben daar niet toe gekomen. Ik heb een vriend Yumeko aanbevolen. Hij wil een nieuw matras hebben. Veel dank!

verzorgd en heel aantrekkelijk

Heel blij met het nieuwe wollen dekbed. Alleen zo jammer dat ik de informatie niet helemaal goed in me opgenomen had rond het wollen 4 seizoenendekbed. Nu kwam ik er te laat achter dat het lente/herfst dekbed!maar één was. En alsnog het zomerdekbed er apart bij moest bestellen. En zo mijn black friday korting voor dit dekbed aan mijn neus voorbij ging. Een schrale troost was de 20% korting op dit dekbed. Enfin, ik ben er blij mee, en nu maar sparen voor de lakens, dekbedhoezen en kussens van de yumeko. Ik wil niet meet anders!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en mooi verpakt.

Kruik besteld bij Yumeko. Makkelijk te bestellen en werd razendsnel geleverd en mooi verpakt. Heb niet zo gauw nog een kruik nodig, maar zal zeker wel nog een keer bij Yumeko winkelen. Fijne, duurzame winkel!

klantgericht op een vriendelijke manier

Klantgericht op een vriendelijke manier

Mooie producten, goede service

Mooie producten, goede service

Leuk verpakt en stof is van goede kwaliteit

Levering was best snel, ondanks Black Friday. Het product was, zoals op de foto. Voldeed aan de verwachtingen.

Mooi merk met mooie producten.

Snel geleverd, mooi linnen dekbed overtrek. Slaapt heerlijk. Handdoeken zijn super zacht, kleuren komen goed overeen met de plaatjes vind ik. Insteek van het bedrijf, eeelijk en duurzaam spreekt mij aan.

Prima product goede service

Warmwaterkruik besteld, op tijd geleverd

Prima product en snel geleverd

Ben blij met de kwaliteit van de producten. En levering was de volgende dag.

Yumiko, een ontdekking

De eerste keer dat ik bij Yumiko iets gekocht heb. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Mooie verantwoorde, wel wat prijzige producten. Kleuren en stoffen online beoordelen vind ik wel lastig.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.