Niet goedkoop, maar een by zonder kwaliteit en aanwezigheid.

Verliefd op het materiaal linnen en een bijzondere kleur. Ik kom nu met moeite onder mijn dekbed uit. Overtrek was te groot. Probleem is op een zeer vriendelijke manier opgelost. Dank aan Stephanie

Mooie stof, snelle levering

De stof is mooi glanzend, valt soepel, is glad en zacht. De kleur is wel wat fletser dan de foto’s op de website. Het groen/licht groene dekbed lijkt op de website helderder groen. Heel apart dat het licht groen in lamplicht brons lijkt. Ik hoop dat het dekbed niet alleen duurzaam is qua katoenproductie, maar ook in gebruik. Ik hoop er jaren onder te kunnen slapen.

Yumeko ook voor digibeten!

Een vriendelijke en geinteresseerde Stephanie beantwoordde heel duidelijk mijn vragen en gaf goede suggestiesvoor een bestelling.

prachtige producten en snelle levering

De producten, die ik heb besteld zijn kwalitatief goed en luxueus. En door de duurzaamheid kun je daar ongegeneerd van genieten.

Heerlijk ongestoord geslapen onder ons mega grote dekbed

Wat een verassing kwam er uit de doos.een fantastisch dekbed groot maar niet te zwaar en heerlijk warm. Goed telefonisch advies gekregen

goeie kwaliteit en dito service

Fijne knisperende katoenen dekbedovertrek. Voelt luxe, fris en toch warm. Kleur viel iets donkerder uit dan ik dacht, maar daar was ik eerlijk gezegd wel blij mee.

prachtig spul en heel erg zacht

De overtrek van katoensatijn is erg zacht en fijn. En de klantenservice (Stephanie!) is bijzonder lief, snel en geduldig.

Super zacht en rijk aanvoelend

Mijn ervaring met Yumeko was al uitstekend, maar verhoogt zich met deze mooie twee- kleurige dekbedovertrek.

Uitstekend!

Snelle levering, uitstekende service.

snelle levering en zoals altijd een prachtig item!

Heel mooie kwaliteit lakens en altijd een heerlijk zakje lavendel erbij

Mooi materiaal en voor mij heel belangrijk gifvrij en fairtrade gemaakte dekbedovertrekken

Snelle levering, en al heerlijk geslapen onder t donsje met nieuw overtrek!!

Snelle levering en heerlijk geslapen

Fijn!

Prachtige kleur & lekker zacht

Heel erg blij met mijn Yumeko bedden goed. Het is echt prachtige kwaliteit, mooie kleuren een heel lekker zacht. De enige reden dat ze geen 10 krijgen is de prijs. Een goede prijs voor de kwaliteit en het feit dat het duurzaam beddengoed is. Maar heb er wel even een paar weken over na moeten denken. Zeker waard trouwens!

Goed geregeld

Ligt nog niet op mn bed. Maar zal eel anel gebeuren. Dan ga ik ervaren hoe het aanvoelt. :-)

Geweldig snelle service en zó leuk om uit te pakken!

Alles wat je besteld bij Yumeko is een cadeautje om uit te pakken. Fantastische kwaliteit lakens en badlakens.

Goed product

Goede productinformatie en snelle levering. Top

Lekker zacht hoeslaken

Jammer dat de maten niet geheel kloppen . Heb een bed van 160 breed . Hoeslaken te ruim .

Prima kwaliteit kussens, niet in plastic verpakt , jammer de beschermhoezen wel!

Prima kwaliteit kussens. Heel blij dat deze in een mooie katoenen zak waren verpakt, alleen jammer dat de beschermhoezen wel in plastic verpakt waren.

Wederom weer fantastisch!

Inmiddels is dit mijn 10 de aankoop variërend van een matras tot kussens,beddengoed en handdoeken.Wat is deze prachtige dekbedovertrek en hoeslaken weer een aanwinst.Prachtige kleuren en...bio!Ik ben weer zeer blij met deze aankopen en zo fijn ook de black friday korting!

mooie kwaliteit

Service is goed

Nadat ik problemen had met een gekocht product, is mij een tegoedbon aangeboden voor het volledige bedrag.

super dekbed

fijn dekbed en lekker warm, ik twijfelde of herfst/ lente wel warm genoeg zou zijn, op basis van de reacties hier toch voor gekozen en het is warm genoeg. Het dekbed voelt heerlijk aan en de wetenschap dat t allemaal verantwoord is en er geen dierenleed aan te pas is gekomen maakt het slapen er onder nog lekkerder. Bezorging en verpakking ook prima, heerlijk zo'n lavendelzakje in de doos, net een klein extraatje maakt t leuk. ik zal ook zeker vaker voor Yumeko kiezen als ik weer wat nodig heb

uitstekend

snel en netjes geleverd. Fijne lakens, ruime maat, heerlijk glad, koel, maar niet kil

Goed product en goed leveringen

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.