Slapen onder een wolk

Valt lekker om je heen, licht als een veertje en toch lekker warm

Superfijne artikelen

Zo zacht!! En daarnaast dat de spullen allemaal duurzaam zijn, biologisch en eerlijk gemaakt worden vind ik super!!

verrassend

De bestelling was correct op tijd. De verpakking prachtig en feestelijk. Het was een proef, maar ik ga meer bestellen vanwege de ecologische voordelen bij de productie.

Alles ging naar wens.

Zie hierboven.

wow!!!

Wat een heerlijke zachte dekbedhoes!! Een prachtige kleur ook. Snelle levering, mooi ingepakt en met een heerlijk zakje lavendel erbij :-).

Snelle levering en heerlijk dekbed! Nu in december onder het herfst deken voldoende warm, en nog de mogelijkheid het zomerdekbed toe te voegen. Zeker een aanrader.

Heerlijk slapen

Erg blij met mijn duurzame 4-seizoenen dekbed (Tencell 240x220). Het voelde in mijn vrij koude huis bij het in bed stappen de eerste keer niet als een veel warmer dekbed dan ik had, maar er eenmaal onder is ie precies goed: houdt de kou goed buiten gedurende de nacht en wordt niet te warm tijdens het slapen. Ik slaap er veel fijner mee. Enige minpuntje wat mij betreft is dat er geen maat 220x220 beschikbaar is, waardoor het nu net aan past in mijn huidige lits-jumeaux overtrekken die veelal aan de onderkant open zijn en het dekbed zelf dus niet volledig bedekt is en het dus kwetsbaarder voor vuil is.

Goed produkt, de bezorging evenzo

Lekker comfortabel en toch solide...slaapt prima !

Fijne producten en goed verzorgd ontvangen

Kussen + Flanel dekbed zijn heerlijk. Het was goed verzorgd ingepakt verzonden en ontvangen. Dankjewel.

Heel erg mooi bedlinnen

Vlotte levering, prachtig materiaal

Het was leuk om op de site uit te zoeken welk dekbed overtrek het beste bij ons past

Gisteren mijn bestelling ontvangen, de Jersey dekbedovertrekken. Het voelt heel zacht en warm aan! Heerlijk voor onze koude slaapkamer!

Erg goed

Voelt lekker aan een mooi verpakt

Prachtige kwaliteit en kleur

Perfekt materiaal en verzorgd.

Prima materiaal, zeer mooi en zeer prettig aanvoelend. Uitmuntende verzorging.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Overzichtelijke webshop, duidelijke informatie over producten en levering. Producten netjes ingepakt, met nog een kleine attentie (geurzakje) erbij.

Mooie kwaliteit en snelle service

Heel mooi en heel zacht beddengoed

Goede service en snel geleverd.Mooi produkt.

Klantvriendelijk staat voorop!

Zelfs in Sint en Kersttijd zeer snel alles in huis, wat een kadootjes om te ontvangen! Heel blij word ik van de kwaliteit die significant beter is als alle andere (in dit geval een dekbedhoes). En alles met een keurmerk, kortom een winkel waar je met een gerust hart kan kopen.

Ik ben heel tevreden

Ik ben in de shop goed geholpen. En het dek dekbed bevalt ook erg goed.

Heerlijk zacht warm beddengoed

Snelle goede levering van mijn heerlijk zachte flanel dekbedhoes en hoeslaken, heerlijk slapen, ben zeer tevreden

Zeer fijn!

Erg fijne service en producten van een sublieme kwaliteit!!!

Heerlijke dekbedovertrekken

Snel bezorgd, mooi verpakt, maar het allerbelangrijkst: heerlijke dekbed overtrekken

Uitstekend!

Een van mijn bestelde items was niet toegevoegd aan de bestelling. Na mail contact met de klantenservice hebben ze dit heel snel en netjes opgepakt. Wij zijn dus zeer tevreden!

Overzichtelijke website, snelle levering, heerlijk product

Zie boven

Product is perfect Mijn verwachtingen kwamen uit

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.