mooi product

warm

Fijn en correct

Snelle levering Twijfel over de juiste kleur Had eerder een dekbed besteld in oker en dat is toch een andere kleur.

Prima service en goede kwaliteit.

Na wat problemen op de website ben ik prima geholpen via de chat. Toch had ik liever echt contact en heb gebeld. Daarna is het goed gekomen met mijn bestelling en ben ik blij met het nieuwe donsen dekbed.

Nieuwe lakens en matras beschermers gekocht. Al jaren tevreden klant. Het bed komt volgende week binnen dus nog niet uit geprobeerd. In yumeko hebben wij blind vertrouwen dus geen moment getwijfeld.

Klasse

Erg goed

Snelle levering, al de volgende dag.

Een fijn kussen om op te slapen.

Prachtige plaid!

Heel mooi product , waar ik heel blij mee ben! Snelle bezorging.

Helemaal prima

Goede heldere communicatie. Snelle levering. Fijn product.

Ik wordt hier helemaal blij van

Het is een prachtig dekbedovertrek,mooi om te zien en.......heerlijk zacht.En een ontzettende leuke verrassing dat er een lavendelzakje bij zat en ook super snel geleverd.

Het prachtigste en fijnste beddengoed komt van Yumeko, nu weer een linnen laken, prachtige stof, goede pasvorm. Snelle levering, ik blijf fan!

Positieve ervaring.

Mooi materiaal, snelle behandeling.

Heerlijk

Het slaapt heerlijk onder een dekbedhoes van Yumeko

Luxe zachte prachtige badlakens met mooie kleuren.

Zeer snelle levering

Super snel geleverd. Mooie handdoeken. Was een aanvulling op de handdoeken die we bij de postcode loterij hadden gewonnen. Webshop werkt niet helemaal lekker maar alles is gelukt.

heel fijn dekbed en gelukkig diervriendelijk gemaakt

snelle levering, en met een lavendelzakje er bij (daar houd ik van)

Heerlijke zachte handdoeken.

Hoge kwaliteits handdoeken. Daar ga ik voor. Ze gaan ook jaren mee.

Snel geleverd mooi product

Zacht en mooi product.

Prachtig beddengoed, prima kwaliteit.

Mooie kwaliteit en heerlijk zacht

Bij de Bijenkorf 2 flanellen dekbedovertrekken gekocht. De hoeslakens verkopen ze niet in onze maat. Zodoende op jullie site terecht gekomen. Echt hele mooie kwaliteit en heerlijk zacht. TOP.

Mijn ervaring met Yumeko is prima! Snelle levering! Prima kwaliteit, prima prijs!!!!

Tevreden klant

Wij zijn erg blij met het door ons zojuist aangeschafte dekbedovertrek van Yumeko. Wat een genot om onder te slapen. Ook het duurzame aspect van Yumeko spreekt ons aan. Dit bedrijf ziet ons zeker terug als klant.

Alles goed

Alles prima voor elkaar.

Snelle correcte levering, mooie kwaliteit, goed afgewerkt.

De kleur zag er op de computer anders uit dan in werkelijkheid.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.