Gewoon top!

Snelle levering, mooi dekbed dat helemaal aan verwachting voldoed en mooie hoes qua kleur en feeling!

Dat duurzaam slapen zo goed kan voelen!

Heerlijk beddengoed en dekbedden van Yumeko! Heb lang getwijfeld om het te kopen, omdat het wel een stukje duurder is, maar blij dat ik toch de knoop doorgehakt heb. Zeker omdat je lang met beddengoed en dekbedden kunt doen is het een lange termijn inves******. De levering was heel snel en we slapen sindsdien nog lekkerder dan voorheen!

Bestellen bezorgen alles heel goed

Materiaal is precies zoals de site omschrijft. Prachtig geregeld met de recycling. Goede prijs-kwaliteitverhouding, misschien kan het in de toekomst iets goedkoper.

Geweldig!

Mooi beddengoed,snelle levering,ik ben er blij mee!!

Super mooi en heel zacht

Ik had er al een en wilde niet meer onder een andere overtrek slapen zo fijn

Prachtig dekbed en lekkere kussens

Een heerlijk donzen dekbed gekocht en twee stevige donzen kussens. Kleine aanmerking: de kussens zijn niet zo stevig als dat je misschien gewend bent van een hard kussen, maar liggen fantastisch!

Snel geleverd en routing goed te volgen

Al meerdere producten besteld en altijd een snelle en goede levering. Mooie producten met een duurzaam karakter.

Heel goed.

Leveren op tijd. Mooie en fijne kwaliteit, daar wordt je blij van.

Super kwaliteit

Mooie stoffen en duidelijke webshop

Fairtrade producten, super service

Soepele bestelling en verwerking, prachtig verpakt en snel thuisbezorgd, super kwaliteit

soepel, snel en gastvrij

Erg prettig, niet moeilijk doen, vertrouwen in de klant omdat je vooraf kunt bestellen zonder te betalen. Snel geleverd. En natuurlijke hele mooie producten!

Product en levering zijn top!

Zoals boven vermeld

Goed product, Keurig verpakt, Snelle levering

Goed product, Keurig verpakt, Snelle levering. Mis wel een wasvoorschrift.

Zoals altijd geweldige producten en service

Hele zachte mooie duurzame materialen en snelle service.

website kan beter

De zoekfunctie op de website is te beperkt. Als je niet precies de goede zoekterm invult, vindt hij niets. Bijv. "Dekbedset"levert geen zoekresultaten.

Snelle service en waar voor je geld.

Fijn winkelen

Mooie spullen, goeie foto’s, prima communicatie en snelle zorgvuldige bezorging.

Goede informatie (aan de telefoon), snelle levering, prachtige spullen

Zie bovenstaande

in een woord "Super"

werd in de showroom op de Heerengracht heel vriendelijk ontvangen, had eerder op internet al gekeken wat ik wilde dus bij het zien en voelen van de materialen was de beslissing snel genomen. Naar huis en bestellen. In minder dan 24 uur werd mijn pakket geleverd! Fantastisch ! Ben tevreden en heb uw bedrijf verder aanbevolen aan vrienden en kennissen.

Hele fijne dekbedovertrek

Na lang aarzelen, ivm de prijs, toch gevallen voor de mosterdgele flanellen dekbedovertrek. Heerlijk!!! Ventileert heel fijn, lekker zwaar, mooie kwaliteit, heerlijk zacht. Niet alleen erg mooi, maar ook veel minder zweterig in bed, terwijl wel heerlijk warm. Superblij mee!

Perfect uitgevoerde bestelling

Uitstekend, niets opgaan te merken Enige minpunt was dat deze site pas na vier pogingen gedownload werd!!

Topkwaliteit én topservice!

Linnen producten van zeer goede kwaliteit, mooie kleuren. Snelle levering met altijd een zakje lavendel en mooi ingepakt!

Prima kwaliteit van de hoeslakens.

De kwaliteit van de hoeslakens is prima.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.