Supersnelle levering! Onderlakens zijn van topkwaliteit!!

supermooi product

supermooi product

Duurzaam en fijne service

Yumeko zet zich in voor een duurzame wereld. Wie wil dat nou niet? Heeft daarnaast een prettige service en reageert snel bij vragen.

Prima! Xxx

Altijd vakkundig en goed geholpen!!

Op en Top!

Zeer fijne winkel met prachtige producten. Echt een aanrader. Kwaliteit en service.

prima, zeer tevreden over de linnen dekbedhoezen en -slopen

Bij de levering van de bestelling ontbrak een kussensloop. Na een telefoontje meteen de volgende dag ontvangen. Linnen hoezen en slopen zijn prachtig van kleur, luchtig en warm en minstens zo belangrijk milieuvriendelijk geproduceerd.

Super groene kwaliteits producten van yumeko

Heerlijke zachte stofjes zoals de velvet flanellen dekbedovertrek waar je erg blij van wordt en dan over het luxe donzen dekbed van yumeko heen geeft je echt een gelukzalig gevoel :) En dan nog een super service… Ik had een verkeerde bedmaat ingevuld en dus teruggestuurd en om de kleinere maat overtrek gevraagd, dit was binnen een week geregeld inclusief het teveel betaalde bedrag teruggestort op mn bankrekening. En dan de wetenschap dat je goed bezig bent om de wereld een beetje tegemoet te komen!

Zorgvuldige dienstverlening, en mooie en fijne producten.

zie hieronder

Ik ben een 2-tal keren op de vestiging aan de herengracht geholpen door bijzonder vriendelijke en bekwame medewrkers.

Snelle levering van een geweldig product!

De volgende dag mijn bestelde dekbed en kussen al binnen! Ik geniet enorm van deze fijne producten en slaap als een roosje. En wat een heel belangrijk aspect is, is dat het recycled dons is. Win-win!

Top produkten!!

Heel fijn beddengoed, zacht en hele mooie kleuren!

Snelle levering, top kwaliteit en heerlijk geurend presentje!

Goede website, snelle levering en top kwaliteit producten! En verrast door heerlijk geurend cadeautje!

Artikel prima kwaliteit. Service ook. Alleen tot 2 keer verkeerde adressering.

Aan de administratie schort t nogal. Ik heb mijn gegevens goed ingevuld maar tot twee keer toe is het verkeerde huisnummer op het etiket gezet . Kennelijk is de toevoeging bij t nummer te lastig.

Keurig alles geleverd

Mooie kwaliteit handdoeken. Geld zeker waard

Helemaal top! Prachtige handdoeken

Heel blij mee

Heerlijk dekbedovertrek en kussensloop. Super zacht en

geweldig

Een kussen besteld van wollen bolletjes, moet even wennen. Ik vond het iets te zacht, wat extra bestel voor de vulling! Nu is het beter met slapen!

Top!!!

Uitstekend!!!

Goede aankoop

Hele zachte hoes, mooie kleur, goede service en snelle bezorging.

Je slaapt zo lekker met Yumeko!

Geweldige slaapervaring, goede service, goede kwaliteit en ook nog duurzaam. Dubbel en dwars het geld waard!!!

Uitmuntend

Ik heb nog niet meegemaakt dat de service bij Yumeko niet uitmuntend is. - goeie website - snelle levering - super verpakking - top spullen

Snelle service. Na een retoutzending per omgaande mijn betaling terug gestort en niet in de laatste plaats: een fantastisch product het beddengoed

mooi product

Het laken wat ik gekocht heb bevalt zeer goed, echt top kwaliteit

Alles wat ik heb uitgezocht is naar verwachting

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.