snelle levering en prachtig verpakt! mooie kwaliteit

het was een feest om alles uit te pakken! dat geeft een mens weer energie

Alles is goed en makkelijk te bestellen, snel en netjes bezorgd. En het slaapt heerlijk.

Cadeautje voor jezelf!

Wij hebben het all seasons tencel dekbed gekocht met katoen satijnen dekbedovertrek.. HEERLIJK... We slapen er heerlijk onder. We hadden nooit gedacht dat het zoveel uit maakt..

Heerlijk zacht, ook na jaar gebruik

Heerlijk zacht, ook na jaar gebruik, daarom opnieuw besteld.

Mooi linnenbedovertrek Vlotte levering slaapt geweldig

Zeer goede klantenservice! Bedrijf dat achter zijn product staat

Nav mijn vraag of ik nog prijs korting kon krijgen omdat ik niet wist hoe ik member kon worden kreeg ik onmiddellijk korting! Zij willen graag goede service leveren voor een goed product. Heerlijk geslapen op het beddenlinnen!

uitstekend

Laat besteld, zeer vlot geleverd. Een mooi product, prachtige kleur.

Super service en kwaliteit

Had wat uitdagingen met 2 kadobonnen te gebruiken in 1 bestelling. Binnen een uur kwam yumeko met een oplossing en 2 dagen later de bestelling binnen. Verder top kwaliteit!

mooie dekbedhoezen, snel in huis, mooi verpakt

Het was een geschenk en de ontvanger was er bijzonder blij mee.

goede kwaliteit met zorg geleverd

ik heb twee kruikzakken van flanel gekocht. heerlijke kwaliteit, je valt dromend van warme voeten in slaap. echter een klein nadeel: de zak lijkt gemaakt om de water kruik er niet vaak uit te halen, want de opening is klein en er kan geen gevulde waterzak door. dus moet je de waterzak vullen met flanellen zak erom heen. dus erg oppassen dat die bij het vullen niet nat wordt. een breder ontwerp van de opening in de flanellen zak zou ik prettiger vinden .

Fijne lakens

Mooie producten, prima service!

Yumeko levert snel en de producten zijn van een mooie kwaliteit.

Jersey dekbedovertrek

Sterk en zacht tegelijk

altijd goed!

Wat een fijne producten bij Yumeko. Heerlijk zacht dekbed overtrek, en de kleuren zijn altijd prachtig (moeilijk te kiezen ;-))

mooie dekbekovertrek, op afgesproken dag bezorgd

niets aan toe te voegen

snelle levering van een overheerlijk suprzacht dekbedhoes.

Zie boven.

Uitstekende service

Snelle levering en mooi verpakt! Helaas was de kleur van het dekbedovertrek niet goed, maar ook de terugzending kostte geen moeite!

Mooie materialen en hele goeie service

Ik ben zeer tevreden met de service

Persoonlijke touch, heerlijk tencel dekbed

Zeer snelle levering van de bestelde producten en het slaapt heerlijk.

Top product, materiaal en bezorging!

Zeer goed verzorgde bestelling. Puur natuur product, met mooie uitstraling, zeer tevreden!

Snelle bezorging

Zelfs in de kersttijd was mijn bestelling er heel snel. Hoe het produkt is weet ik nog niet, het komt nog onder de kerstboom te staan.

Snelle en zorgvuldige bezorging, één product niet helemaal top, de andere wel

Ik had 2 producten besteld waarvan de een super was maar de andere wat minder Een kinderhoeslakentje was van wat dunne kwaliteit vond ik en ook qua weefstructuur wat scheef Omdat het een rekbaar hoeslakentje was kon het met wat rekken en trekken nog redelijk in het bedje worden opgemaakt

De handdoeken zien er prachtig uit maar zijn nog ingepakt, ik geef ze cadeau!

Keurig op tijd geleverd, mooi ingepakt. Op Kerstavond gaan we zien hoe ze ontvangen worden! Maar ik heb goede ervaring met jullie, dus komt vast goed.

Prachtig

Ben heel blij met mijn nieuwe dekbedovertrek! Heerlijk zacht, mooi materiaal ( katoen, satijn) in 2 kleuren Dusty Rose / Rose Brown.

Heerlijk!

Inmiddels hebben wij ons 2e dekbedovertrek binnen, ook deze jersey is in 1 woord heerlijk. Voor 1e gebruik (uiteraard) wassen en drogen dan klopt de maat uitstekend

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.