Zacht, mooi, aangenaam

Al jaren koop ik mijn bedden- en linnengoed bij Yumeko. Ik ben er altijd blij mee. Ook nu weer met het flanellen beddensprei/deken. De spullen zijn echt fijn en de service is super!

Alles weer perfect geregeld en wederom zeer tevreden over de kwaliteit van de hoeslakens.

Snel bezorgd, heerlijke lakens en een leuk presentje erbij!

Snel bezorgd, heerlijke lakens en een leuk presentje erbij!

Zalig overtrek

Deze overtset besteld bij Yumeko, overtrekset katoen satijn sky blue.... Wauw, wat een aangename stof. Zo zacht, zo prettig, mooie kleur. Precies zoals we het hadden gewild. We zijn uiterst tevreden! Dankjewel Yumeko.

mooie artikelen en zeer zorgvuldig en mooi verpakt.

Goede service en prachtige artikelen.

Fijne en snelle service

Enorm blij met mijn dekbedovertrek

Super goede service waarbij ik meteen een nieuw product opgestuurd bij leveringsproblemen

Super service en fijne producten. Het meeste is GOTS gecertificeerd en aangezien ik probeer alleen die producten te kopen ben ik erg blij met Yumeko

(h)eerlijk slapen onder flanel dekbedovertrek van Yumeko

De flanel dekbedovertrek is heerlijk zacht en warm en een eerlijk product. Wat wil een mens nog meer?

zeer goed

uiteindelijk gaat het het om je aanschaf, in dit geval een donzen dekbed, waarmee ik mezelf een groot genoegen heb gegund.

Weer dezelfde kwaliteit!

Tot op heden heeft Yumeko mij nog nooit teleurgesteld. Altijd diezelfde niet te overtreffen kwaliteit. En de zekerheid dat je de werkers op het veld een eerlijk loon hebt betaald.

A nice surprise

Everything went as expected with delivery etc. With a nice Sinterklaas poem as surprise inside. The quality of the linnen sheets looks very good. Hope they will wear well over time too!

Bijzonder mooi

Wat een prachtige kwaliteit heeft het overtrek en bijpassende hoeslaken. Knisperend zacht en koel. Mooi verpakt met aandacht. Hier word je echt blij van!

Duurzaam met veel aandacht voor de klantervaring

Prachtige spullen, snelle levering en mooi verpakt incl. Sinterklaasgedicht

Prachtige producten

Prachtige fairtrade producten voor een redelijke prijs.

Prachtig hoeslaken en kussenslopen met sterren

Mooie kwaliteit katoen met mooie dessin. Goed verzorgd met een zakje geurende lavendel

Duurzame Topkwaliteit

Dekbedovertrekken, onder en hoeslaken van sublieme kwaliteit. Je ziet en voelt het aan alles. Mooi verpakt met een persoonlijke noot. Zo wil je als klant je spullen graag ontvangen.

Eerlijke informatie van de verkoper

Flanellen dekbed mooi ingepakt en van heerlijk zachte kwaliteit. Prettig idee dat het duurzaam geproduceerd is.

Prachtig beddengoed en handdoeken met een goede herkomst.

Het beddengoed is sterk , maar voelt zacht aan. De handdoeken zijn mooi van formaat en voelen ook zacht aan.

Voor herhaling vatbaar.

Prachtige linnen dekbedovertrek ontvangen. Super snelle levering !

Fantastische dekbedhoes en klantenservice!

Schitterende hoes, ik heb nog nooit zoveel van mijn bed genoten. Zeer klantvriendelijke en snelle dienstverlening. Één minpuntje, ik kan de hoes pas wassen als ik genoeg gespaard heb om een tweede te kopen! Wil nóóit meer iets anders. Wetende dat het ook nog eens Fairtrade is maakt het helemaal fantastisch, ik vertel het aan al mijn vrienden en bekenden, mooi om iets van de 13e maand zo te besteden!

uitstekende service

Snelle reactie en service.

Goed!

Gemakkelijk besteld, duidelijke site, snel bezorgd, verzorgd verpakt.

Mooi verzorgd pakket

Alles erop en eraan. Mooi pakket. Prachtige dekbedovertrekken en hoeslaken.

Vriendelijk en eerlijk bedrijf

Aan de telefoon zeer goede ervaring. Werd met je meegedacht. Zal er zeker vaker bestellen!

Mooie producten en vriendelijk hulpvaardige klantenservice

Omdat ik geen keus kon maken tussen een aantal kleuren heeft de klantenservice mij een aantal kleur en kwaliteit samples opgestuurd. Heel handig om thuis in je eigen omgeving te kijken wat de mooiste kleur is, bedankt meiden. Ik heb al een aantal jaren hoeslakens van katoen satijn. Deze keer gekozen voor een dekbedovertrek, ook katoen satijn, heerlijk zacht en mooie subtiele glans.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.