Super materiaal katoen satijn!

Zorgvuldig in alle opzichten!

Door de mooie producten en visie op productie en diurzaamheid kom ik telkens terug bij dit bedrijf. Geen twijfel.

Geweldige service

Het pakje is zoek geraakt bij de post en gelijk een andere op de bus gedaan. Dit is goed bezorgd. Super, hartelijk dank Lidy Waqué

Ik ben blij met de zachte, wollen hoes voor mijn kruik.

De kruik blijft heel lang warm en de wol voelt heerlijk zacht aan.

prachtig product, zorgvuldig verpakt

Een kwalitatief hele mooie deken van flanel werd twee dagen na de bestelling bezorgd. De deken was zorgvuldig verpakt en er zat een heerlijk zakje lavendel bij. Bij dit bedrijf ga ik absoluut vaker bestellen!!

Mooie producten met hoge kwaliteit!

Ondertussen al een aantal linnensets en beddengoed liggen van Yumeko. Slapen is sindsdien iets om naar uit te kijken. Wat een mooie en zachte producten en ook nog goed voor de mens. Mijn partner en ik kunnen de producten van Yumeko alleen maar van harte aanbevelen!

Mooi product en met aandacht verpakt

Ik ben erg tevreden over de kruikenzak van merinowol. De bijpassende kruik heb ik ook aangeschaft en het geheel is fantastisch. Het voelt niet alleen heerlijk zacht; het houdt de warmte echt de gehele nacht vast. De bijbehorende gebruiksaanwijzing is helder. Een aanrader!

Liefdevol

Warm in bed, goede kruik, leuke gele dop. Het was als een kadootje verpakt. Mooi lila licht papier, een inspirerende brief waarvan je wil dat elke winkel zo zijn waarden nastreeft en een zakje lavendel. Deze winkel staat bij mij op de kaart.

Mooie producten, goede kwaliteit en perfecte service

Recent verschillende bestellingen gedaan, steeds bijzonder vlot geleverd, mooi verpakt en het zakje lavendel is een leuke touch, de linnenkast ruikt inmiddels heerlijk.

Warm, isolerend

Goed geslapen in de kou met geopende buitendeur.

lekker warme sloffen van mijn favoriete winkel

spullen van yumeko: altijd een feestje

Heerlijk dekbed. Prettige dekbedhoezen.

Fijn materiaal. Erg tevreden mee. Snel geleverd.

Mooi en snel

Mooie kruikzak en stevige kruik. Prima verpakt met als extraatje een zakje lavendel. Zo leuk. Snel geleverd en goede communicatie. Uitstekende eerste ervaring met Yumeko.

Geweldig dekbedovertrek, en zacht ook.

Fijn linnen dekbedovertrek.

Fijne & mooie producten

Het beddengoed en badgoed wat ik tot nu toe ik gekocht heb, bevalt ons ontzettend goed: fijne, zachte stoffen en kwalitatief goed

Heb er nog niet tussen geslapen, maar ga dit vanavond doen!

Tot nu toe heel positief, ook het zakje met lavendel is een aardige geste! Overweeg ook een hoeslaken te kopen!

Snelle en persoonlijke levering en mooi product!

Fantastische webwinkel en service. De zorg om het klimaat is verwarmend.

Goede service, heerlijk slapen

Ik kan alleen maar zeggen dat ik geen negatieve punten kan bedenken. Het contact was fijn, de service snel, de levering snel, mooi verpakt met het nostalgische zakje lavendel, het beddengoed dat wij besteld hebben ziet er prachtig uit en het slaapt heerlijk. Het is niet goedkoop, maar weten dat je onder een dek slaapt zonder chemicalien en fairtrade is wel een heel fijn idee!

Prachtig duurzaam hoeslaken, uitstekende service

Wij zijn al langer op zoek naar linnen vanwege de duurzaamheid: voor kleren, voor handdoeken en voor beddengoed. Zo fijn dat Yumeko nu ook keus in linnen heeft! Het hoeslaken slaapt heerlijk en is erg mooi. Het zou helemaal mooi zijn als linnen nog iets goedkoper wordt in de toekomst. Misschien een kwestie van een grotere productie... Koopt allen linnen!

Hoeslakens die geschikt zijn voor een prinses op de erwt

Heerlijk zacht

Prima advies tijdens chat. Zelfs kleurstalen opgestuurd gekregen! Duur dekbed overtrek, maar dan heb je wel uitstekende kwaliteit en biologisch en fairtrade .

Prachtig

heerlijk materiaal, mooie kleur en met heel erg veel zorg ingepakt. Zeker ook de lavendel. Overigens ben ik blij dat de lakenhoezen met knoopjes binnenkort zonder knoopjes zullen zijn.

geweldig product, snelle levering en fijne verpakking met zorg ingepakt.

TOP ... ga direct nog een dekbed overtrek voor mijn kleindochter bestellen. ook de muts was een goed actie van deze oma.

Voetverwarmend

De thermosokken zitten als gegoten en ze geven die warmte die je ook verwacht. In een woord, FANTASTISCH

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.