Snel en kwalitatief goed!

Erg mooie spullen!

Prachtig dekbedovertrek

Bezorging zoals beloofd.

Prachtig beddengoed en geweldige service

Wij hebben een heerlijk wollen 4-seizoenendekbed en overtrekken gekocht. Fantastische persoonlijke klantenservice ook!

Uitstekende service en mooie producten

Wederom hebben wij een heel mooi laken ontvangen. Het gaat om een Jersey kwaliteit. De stof voelt heel zacht op je huid. Een heerlijke combinatie met ons wollen dekbed.

prima service, snelle levering

prima service, snelle levering

fantastisch beddengoed

lakens lekker zacht, huidvriendelijk en ecovriendelijk. wil nooit meer andere. snelle levering en een heerlijk zakje lavendel erbij

Heerlijk dekbed

Qua levering: handig om in de FAQ te vermelden dat na bestelking het mogelijk is een ander afleveradres te kiezen. Waardoor je niet thuis hoeft te zijn maar het pakket kunt afhalen. Want ik heb nu nodeloos gewacht met bestellen tot ik terug was van vakantie

Uitstekende kwaliteit!

Beddengoed van Yumeko hebben wij inmiddels twee keer besteld. Zeer mooie kwaliteit! Elke cent waard!

Een goed

Prachtig onderlaken slaapt heerlijk.

Snelle levering en heerlijk dekbed

Dekbed werd snel geleverd. Het is heerlijk wat zwaarder, maar niet gelijk te warm. Erg goede kwaliteit, zeker het geld waard.

Met een gerust hart slapen

Na wat zoeken, vond ik op de site van Yumeko een dekbed dat gevuld is met gerecyclede veren en dons. Wat een mooie oplossing voor mens en dier! Het is een héérlijk dekbed waaronder we heerlijk slapen.

Zeer hoge kwaliteit, uiterst aardige mensen

Tot nu toe hebben we 4 producten gekocht bij Yumeko, hoewel hoog van prIjs, uitstekend van kwaliteit en op een zo duurzaam mogelijke manier gefabriceerd. Overleg met personeel - via verschillende wegen- was ook altijd uiterst prettig. Wij zijn erg tevreden!

goed produkt, goede service

Goed materiaal, uitstekende service

Verantwoord en mooi , met zorg gemaakt

Fijne klantenservice

Ik had wat problemen bij het bestellen van de kruik. Dit even gemeld en werd heel fijn geholpen. Het was zo opgelost. Goed ontvangen en ik ben er erg blij mee!

Mooie kwaliteit spullen met goed gevoel

Ik heb hoeslakens besteld en die zijn de volgende dag al binnengekomen. Dus keurig op tijd geleverd en kwaliteitspullen. Fijn dat je ook weet dat alles van biologisch katoen is gemaakt zonder bijsmaak dus.

Wat een luxe!

We hebben het donzen winterdekbed gekocht. De kwaliteit is echt super. Zelfs fijner dan ons vorige ganzen donsbed. Het dekbed kraakt heel lichtjes, iets wat ik heel fijn vind, voelt heel luxe aan! Een feestje om naar bed te gaan. En ook de service is top!

Mooi en fijn bedlinnen, klantvriendelijk en zeer brhulpzaam

Ook leuk: een zakje lavendel in de verpakking!

Verrukkelijk zacht beddengoed!

Goede service en perfecte artikelen

Great

Great service and great quality!

Mooie kwaliteit en snelle service

Het dekbedovertrek set is erg mooi en super zacht. Duurzaam en mooi. Blij met deze combinatie! Alleen jammer van de plastic verpakking. Hopelijk gaat deze er binnenkort af!

Beschermsloop besteld. Hele fijne stof, snelle nette levering! Ik ga zeker vaker bestellen.

uitstekend

toegankelijk, prima kwaliteit producten,efficiënte verzorging bestelling.

Prachtige kwaliteit in mooie verpakking

Snelle levering, keurige afhandeling

Goed en aantrekkelijk verpakt!

Het beddengoed ziet er prachtig uit en komt zeer overeen met de getoonde producten op de site. Blij mee!

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.