Pluspunten
Heel netjes en correct. De bestelling kwam dagje later. Geen enkel probleem maar fijn dat het zo goed werd gemeld. Verder is het allemaal piekfijn verpakt en er zat bij mijn bestelling een zakje lavendel bij. Attent en alles rook ook nog eens lekker.
VerbeterpuntenHet is een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Daarom zou het leuk zijn - als extraatje - om aan te geven hoe je de verpakking kunt recyclen.
Pluspunten
Prachtige producten, fair trade en ecologisch. Fijn!
VerbeterpuntenBij de laatste actieperiode, vond ik iedere dag een mail in mijn inbox met: 'nog 2 dagen!'... . Dat had om mij niet gehoeven. Eén of twee keer was voldoende geweest.
Pluspunten
Serieus bezig met duurzaamheid (denk ik)
VerbeterpuntenEen overkill aan e-mails rond 1 aankoop
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel eenvoudig was de bestelling, de bezorging snel en accuraat. Het is heel fijn 'eerlijke' produkten te gebruiken.
VerbeterpuntenHet enige verbeterpunt dat ik kan bedenken, is dat het merk bekender mag worden. Ik had er nog nooit van gehoord.
Pluspunten
Uitstekende service in de Yumeko showroom. Heel goed geadviseerd, en uiteindelijk ook ontzettend blij met mijn aankoop. Verder natuurlijk ook een hele mooie missie die wordt nagestreefd.
Pluspunten
Een uitstekende klantenservice. Het bedrijf verkoopt geweldige kwaliteit.
VerbeterpuntenIn mijn dekbedhoezen zit geen instopstrook.
Pluspunten
vlotte service
Verbeterpuntendekbed zakt uit de hoes, waarschijnlijk om de stof zo zacht is. verder is de stof zeer vlekgevoelig. ik zal niet nog eens een dekbed bij jullie kopen.
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Aangezien uw reactie anoniem verwerkt is, kan ik u niet persoonlijk antwoorden. Vervelend dat uw ervaring niet zo positief is, dat vinden wij vervelend. U kunt uw klacht desgewenst naar onze klantenservice sturen, wij nemen deze dan graag voor u in behandeling.
Pluspunten
Mooie materialen... prachtig ingepakt... echt gevoel dat je jezelf verwent.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Bij dekbedovertrekken ook kussenslopen erbij leveren
Pluspunten
Goede service, persoonlijk, mooie producten.
Pluspunten
geen punten, algemeen ben ik niet over bestelde artikel tevreden
Verbeterpuntengeen punten
Pluspunten
Prima service en mooie kwaliteisproducten
VerbeterpuntenDe lichte kleur in de tekst om deze beoordeling te geven is niet handig. Is uw website gecontroleerd op toegankelijkheid voor slechtzienden?
Pluspunten
mooi ideaal, goede instelling t.a.v. duurzame productie
Verbeterpuntenvoor mij een flink prijskaartje voor effen overtrek, maar ik heb geen inzicht in opbouw van de prijs dus moeilijk wat over te zeggen
Pluspunten
Vriendelijke en snelle service. Mooi kwaliteit dekbedovertrek.
VerbeterpuntenKon via internet niet maat kiezen. Daarom via mail en telefoon contact gehad en besteld
Pluspunten
Snelle service. Regelmatig aanbiedingen. Mooie producten van uitstekende kwaliteit.
VerbeterpuntenDe topper hoeslakens zijn wat krap voor een 210 cm topmatras.
Herengracht 418 SOUS
1017 BZ Amsterdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.