Pluspunten
alleeeeeen maar goeds.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle handeling na klacht
VerbeterpuntenInstore bestellingen zouden in 1x goed moeten gaan
Pluspunten
Je wordt zo blij als die doos arriveert! Net een cadeautje (al betaal je dat natuurlijk wel zelf). En dan die heerlijke lavendel erbij.
VerbeterpuntenDe website doet het niet altijd even goed. Soms kan ik geen ander afleveradres invullen. Dan blijft 't in 'rood' staan. Wel jammer dat er in Yersey hoeslaken na verloop van tijd gaten komen en dat kussenslopen uit model raken. Maar de zachtheid maakt veel goed.
Pluspunten
Persoonlijk, goede kwaliteit, hoge service.
Pluspunten
Goede producten Verzorgde levering Prettige communicatie Goede klantenservice en klantvriendelijk
Pluspunten
van eco en diervriendelijke materialen worden producten van kwaliteit gemaakt. Zij stellen hoge eisen aan hun assortiment. Het resultaat is een luxe die in deze tijd ongewoon is.
Verbeterpuntenmaak reclame in televisieprogramma's over wonen.
Pluspunten
Snelle en secure levering. Producten van heel goede kwaliteit en afwerking. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Pluspunten
Zeer goede service. Keurig en zorgvuldig ingepakte producten
Pluspunten
Een zéér klantgericht bedrijf, met uitermate vriendelijke medewerkers en mooie, milieuvriendelijke producten.
VerbeterpuntenIk krijg wel erg veel reclame/aanbiedingen in mijn mailbox.
Pluspunten
Fijn contact via mail en telefoon.
VerbeterpuntenZou er meer kopen als prijzen iets lager waren.
Pluspunten
Tripple A
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
duurzame materialen, mooi assortiment
VerbeterpuntenDe prijzen zijn aan de hoge kant
Pluspunten
Eerlijk spul, heel mooie kwaliteit en keuze uit bijzondere kleuren. Het klopt: vandaag besteld en morgen geleverd! De handmatig geschreven aanhef en ondertekening van de begeleidende brief en het heerlijke lavendelzakje maken het pakket tot een cadeautje.
Pluspunten
Mooie kwaliteit stof
VerbeterpuntenTe duur, kussenslopen te groot.
Herengracht 418 SOUS
1017 BZ Amsterdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.