Super!!!

Heerlijk slapen onder het dekbedovertrek

Geweldig!

Kiezen voor duurzaamheid: Zeer goede kwaliteit en zonder plastic verpakt.

Heel snel en vriendelijk geholpen.

Tevreden. Stephanie heeft mij ontzettend goed en snel geholpen met het opzoeken van een bestelling (en zo de maat van het dekbedovertrek) van een jaar geleden. Zo kon mijn vader mijn broer de juiste maat dekbedovertrek geven voor zijn verjaardag.

Altijd kwaliteit en verantwoorde producten!

Nu een gewatteerde, langwerpig kussenhoes gekocht. Heel tevreden. Net als het gerecyclede donsen dekbed en kussen, de dekbedovertrekken en handdoeken. Ik ben blij met Yumeko.

Fijne producten van mooie materialen die ons slaapcomfort in alle opzichten verbetert hebben.

De winter dekbedden zijn heerlijk warm in de winter zonder benauwd of zweterig gevoel. Met de sage sprei op het zomerdekbed hebben we een vloeiende overgang van het zomerdekbed naar het winterdekbed gemaakt.

Uitzonderlijk mooie producten

Inmiddels heb ik zowel dekbedovertrekken als handdoeken besteld. Alles is van bijzonder mooie kwaliteit. De handdoeken zijn heerlijk dik en zacht en het beddengoed is zeer comfortabel op huid.

Snel en correct

5 bladmatten besteld van Yumeko in Egyptische katoen. De matten zijn mooi, voelen goed aan en werden snel geleverd.

heerlijk om in te slapen en de klantenservice verdient een pluim, prettig en service gericht. Dank!

ikruilde ondanks goed advies, daar waren ze heel geduldig in

Heel fijn en goed

Ik vind het heeeel prettig dat ik mijn bedovertrekken telefonisch kan bestellen . Ik eet heel prettig en snel geholpen en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis

Weer helemaal goed!

Ik heb al een aantal jaar de terry handdoeken in white sand, nu mocht de kleur honey erbij komen!

Zie onder

Heerlijk slapen onder het dekbed hoes!

Mooie kwaliteit en snelle levering

De producten van Yumeko zijn van goede kwaliteit en werd snel geleverd. Het is ook heel erg leuk dat er een lavendelzakje bij geleverd wordt. Dat geeft toch net dat stukje extra service.

Wat ik besteld was snel geleverd top.

Snelle verwerking van mijn bestelling. Heerlijk zakje lavender erbij gekregen.

Zie hierboven

Mooie artikelen maar iets te prijzig

Mooie artikelen heeft Yumeko maar ze mogen iets goedkoper vooral gezien de grootte van de dekens 150x220; ook al zijn de artikelen van wol. Heb elders ook wollen dekens en katoenen badhanddoeken gezien voor een mindere prijs. Tevreden over de snelle levering, de artikelen, de kwaliteit van de artikelen en het zeer makkelijke retourproces.

Prachtige kwaliteit

Prachtig linnen dekbedhoes en donzen kussen. Linnen is oersterk en mooie kleur. Wel prijzig maar deze aankoop gaat denk ik jaren mee. Ik heb ook kussenslopen van katoen en ook die zijn erg mooi. Het pakket dat ik ontving bevatte ook zakjes met heerlijke lavendel. Het is een kado aan jezelf!

Snelle levering en spullen voldoen aan mijn verwachting

Bijzonder mooi beddengoed en mooie kwalteit

Fijne webshop en goede service

Het pakketje snel en heel netjes ontvangen.

Topppkwaliteit!!!

Topkwaliteit

Helemaal tevreden

Bestelling en bezorging verliep vlekkeloos

Geweldige stoffen en prachtige zalig aanvoelende dekbedden

eerder hadden we de dekbedden uit Oostenrijk, nu eindelijk een merk gevonden met de ouderwetse zelfde touch en kwaliteit. De producten die je besteld krijg je met een zalig zakje lavendel, lekker om onder je kussen of in je kledingskast te leggen

perfect

Heerlijk dekbedovertrek.

Goed geholpen

mijn cadeaubon werkte niet. Ik heb contact gezocht via de app en de medewerker heeft mijn bestelling voor mij geplaatst. Het werd een paar dagen later, keurig bij mij thuisbezorgd.

heel fijn dekbedovertrek

Het is een genot om onder de Yumeko dekbedovertrek te slapen. Zacht en heerlijk warm of koel. Precies zoals het moet zijn. Een geweldig produkt.

snelle levering kwaliteit.

418 Herengracht SOUS