Hele fijne ervaring!

Prima allemaal!

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Goede producten en wat een heerlijke geur als je de doos opent.,

Heel fijn dekbed

En telefonischcontact verliep heel prettig.

Helemaal top

Goede communicatie en geweldige hoofdkussens

heb het gevoel dat ik niet de set heb ontvangen die ik besteld had

de lakens zijn dik en warm en zwaar, helemaal geen satiin, heb ze weer opgeborgen, misschien in de winter beter, maar ik had toch de kwaliteit verwacht zoals mijn vorige dekbedovertrek, lekker fris en licht

Veelzijdig aanbod en mooie kwaliteit

Ruim aanbod voor de standaard maten

Overzichtelijk en makkelijk bestellen. Snelle levering. Alpenden kussen gekocht. Ruikt subtiel naar dennen. Ligt heerlijk.

Vlotte levering, mooi dekbed

schitterende kleuren en mooie materialen

mooi hoeslaken van goud-glanzende satijnstof en een goudbruine kinderlaken en een botergele dekbedovertrek van stevig en toch ook zacht biokatoen aangeschaft. en een mooi fris katoenen kinderdekbed snelle zending en iets tragere levering vanwege feestdag naar snel en prettig. blije klant!

Fantastische kwaliteit met respect voor mens, dier en milieu.

Yumeko zou de standaard moeten zijn voor de totale textielindustrie. Zo hoor je in 2025 te ondernemen en met onze planeet en al wat dat op leeft om te gaan! Chapeau!

Geweldig!

Nobody knows more about great sheets than Yumeko does!

Prima en fijn assortiment

Alles in orde

Prachtig spul

Heel blij met dekbedovertrek en kussenslopen.

Prachtig passend hoeslaken

Mooie stof en de maat klopte precies. Het eerste hoeslaken dat we hebben gekocht. Wel aan de prijs, maar dan heb je ook wel iets moois. Ik hoop ook dat het lang mooi blijft. Blij mee

Het beddengoed van Yumeko is van uitstekende kwaliteit, is duurzaam en verkrijgbaar in verschillende materialen en fantastische kleuren. Eenmaal gekocht dan ben je voorgoed verkocht!

Mooie producten

Keurig netjes te woord gestaan duurt alleen vrij lang voordat je itelefonisch contact hebt

heerlijk dekbed

niks mis mee.

Teleurstellend!!

Gaaf n vriendin, haar hartewens, een linnen hoeslaken cadeau. Het blijft, haar woorden, aanvoelen als schuurpapier

Mooi product

Mooie kwaliteit goed product

Heel fijn

Dit is niet de eerste keer dat ik een wollen onderdeken koop bij yumeko. Nu een groter bed en dus een grotere onderdeken nodig. Deze wollen onderdeken neemt vocht op, dus nooit een plakkerig,zweterig bed. Zou mijn wollen onderdeken niet kunnen missen.

Fijn zo'n lavendelzakje erbij!

Heel verassend dat er een lavendelzakje bij zat!

Primak

Deze kussens bevallen mij prima. In een zin. Groetjes NelTholen

Niks meer aan doen, super beddengoed en service!

Mooi ingepakt, luxe beddengoed

Perfect!

Uitstekende ervaring! Snelle en probleemloze levering en ook snelle en zeer vriendelijke reactie op een vraag mijnerzijds via de mail.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ