Filter

snel geleverd en goede kwaliteit

Savonds besteld en volgende ochtend in huis. Kwaliteit is erg mooi. Website werkt wel onhandig, afhankelijk van zoektermen vindt je andere producten. Ook werkte de website heel langzaam. Betalen duurde daardoor een kwartier omdat die bleef laden..

Erg tevreden

Goede en nette service. Bestelling snel aangekomen in Warschau (Polen) voor een prima verzendbedrag. Handdoeken hebben een fijn formaat en voelen zacht aan. Al een paar maanden zeer tevreden met ons beddengoed!

Heerlijk & eerlijk beddengoed

Vlotte service, goede verpakking zonder plastic, prachtig materiaal!

Mooie spullen en prima verzorgd

Mooi en fijn product, prima service

Blij dat ik na wat online onderzoek een katoensatijnen dekbedovertrek van yumeko heb aangeschaft. De kleur is mooi, de stof voelt heerlijk zacht aan en niet onnatuurlijk waar we een beetje bang voor waren (te zacht/glad). Ook ziet het er prachtig uit. Daarnaast slaap ik extra lekker omdat de stof relatief duurzaam geproduceerd zijn en er rekening is gehouden met milieu, mens en dier. Je betaalt er wel wat meer voor maar dat heb ik er graag voor over.

Niks ontvangen..

Donderdagochtend besteld, nu dinsdag nog niks in huis. Teleurstellend..

Heerlijk beddengoed

Prachtige kwaliteit beddengoed, snel geleverd. Wij slapen heerlijk!

Prachtige kwaliteit!

En snelle levering. Goede communicatie over het verloop.

Super kwaliteit beddengoed

Niet de goedkoopste maar dan heb je ook wat. Zeer mooie kwaliteit en blijft ook mooi.

Weer zeer tevreden

Supersnel verzonden, goed/mooi verpakt, heerlijk hoeslaken, mooie kleur. Betaal graag wat meer voor deze kwaliteit n.a.v. ervaring met eerdere bestellingen.

Mooie stof en kleur

Mooie kleuren combinatie dekbed overtrek

top

Fijne service, korrecte afhandeling. Alles gaat zoals het moet gaan.

Geweldige producten

Super blij met mijn dekbedden en yumeko

Productkwaliteit en prijs zijn in een goede verhouding

Fijne producten waarbij ook de Fairtrade productie omstandigheden in acht zijn genomen. Ben zeer tevreden

Fantastisch en eco beddengoed!

Supersnel in huis, fijne producten waar ik blij van word!

Duurzaam beddengoed

Online bestellen en het werd naar huis gestuurd en niet eens veel duurder.

Uitstekende ervaring met webshop van Yumeko. Mooie kwaliteit beddegoed. Dit is de 2e keer dat ik bij YUMEKO beddegoed heb gekocht. ik heb ook eindelijk een hoeslaken die ook precies past. Top. Ik ben ook van plan beddegoed bij YUMEKO te blijven kopen. Een erg tevreden klant. PS: na paar keer het beddegoed gewassen te hebben, blijft het erg goed.

Geweldige producten en een geweldige service

Yumeko levert geweldige artikelen en heeft een fijn klantcontactcentrum. Omdat 2 kussen verloren waren gegaan ten gevolge van wateroverlast heb ik 2 nieuwe besteld. Uit medeleven kreeg ik een handdoeken set inclusief 2 washandjes. Wat een fijn gebaar!

Het klopt.

In de beschrijving van de artikelen en het duurzame ervan klopt helemaal als ik het in huis krijg. Dat schept vertrouwen.

Kleine maar heerlijke aankoop!

professioneel!

Mooie lakens maar wel duur

De prijs is te hoog

Fantastisch dekbedovertrek.

Had een kapotte overtrek en dit is zeer netjes opgelost door Yumeko door een nieuwe op te sturen. Top!

in 1 woord: een beleving...genieten van de kwaliteit en duurzaamheid

een beleving waar ik ontzettend van kan genieten.

Nog lastig beoordelen

Op dit moment schaf ik voor het hele gezin nieuwe dekbedden, kussens en beddengoed aan om te gebruiken in ons nieuwe huis straks. Omdat het een grote aanschaf is voor 5 personen, doe ik het in stapjes. Ik kan op dit moment dus nog niet zeggen of het ook echt zo heerlijk slaapt als iedereen zegt, maar ik heb er vertrouwen in en het ziet er allemaal goed uit. Eerlijk gezegd vind ik het wel een beetje 'zuinig' dat ik bij mijn laatste bestelling van ruim 1200 euro maar één zakje lavendel kreeg...zeker omdat het nog wel even in de doos moet blijven. Maar buiten dat, ben ik tot nu toe tevreden.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ