Filter

Slaapt fantastisch

Goede kwaliteit, blijft mooi en is heerlijk zacht.

Mooi materiaal

Dekbedovertrek katoen met Tencel besteld: mooie gladde stof die prettig aanvoelt in een klamme nacht. Extra verrassing is de mooie verpakking. Voelt als een kadootje.

Snel kapot

Mooie handdoeken maar nu 1,5 jaar in gebruik zijn de meeste gescheurd bij de biezen. Op deze manier toch niet zo’n duurzaam product..

Fantastische, persoonlijke, snelle service, zeer waardevolle producten, stralende kwaliteit

Heel vriendelijk meedenkende mensen. Zeer fijnstoffelijke wol zonder prikken/kriebelen en zalig katoensatijn. Prachtige afwerking. De producten komen soms met een extra kleine gift en daar genieten wij keer op keer van. Echt zalig geslapen in de ecovriendelijke lakens, echt zalig rusten onder een wollen plaid, genieten van fluweelzachte handdoeken die goed drogen. Heel, heel fijn zo aan de wereldeconomie bij te dragen die mens en natuur waardeert en integer behandelt. CO2reductie, geen pesticiden, integere lonen wereldwijd.

Mooi hoeslaken

Ik had veel vragen over kleur en verschillende stoffen. Heel keurig en correct beantwoord. Er is tijd voor me genomen en medewerkster toonde veel geduld.

Top kwaliteit

Mooi product, kwalitatief verpakt. De kwaliteit die jullie beloven klopt volledig met de werkelijkheid

Snel geleverd, ziet er prima uit

Daags na bestelling geleverd, even mooi als op het plaatje

Mooi beddengoed, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Mooie kwaliteit beddengoed, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. .

wil geen ander merk dan Yumeko.

Jammer is dat de produkten niet altijd helemaal schoon geleverd worden ( mijn hulp pakte het pakket met de overtrek uit en de hele kamer lag onder de bolletjes. Zo iets heb ik nog nooit gezien, zei ze. Ook is het jammer dat het overtrek meestal een beetje te ruim is. Verder niets dan tevredenheid.

Wat een weldaad!

De bestelling was er snel en de producten van Yumeko zijn een feestje!

fijn materiaal

Sinds een aantal jaren heb ik geleidelijk aan al mijn bed- en badlinnnengoed vervangen door Yumeko en ik ben uiterst tevreden. Het materiaal is zacht maar erg sterk. De kleuren blijven goed in de was. De maten zijn ruim bemeten. Het gaat echt jaren mee en het blijft jaren lang mooi en goed.

Helemaal top!

Bestellen ging vlot, bestelling kwam de volgende dag. Laken van mooie kwaliteit en mooi verpakt

mooie verpacking, snel geleverd

zie boven

Goede kwaliteit en levering zoals afgesproken

Hoeslaken besteld. Werd zoals vermeld geleverd. Mooi ingepakt en van goede kwaliteit.

Dit had ik eerder moeten ontdekken

Kwaliteit, luxe, organisch en duurzaam! Heel erg blij met de producten van Yumeko.

Mooi

Na het uitpakken staan de hoezen prachtig,de kwaliteit voelt goed..Helaas na een nacht slapen is alles erg gekreukeld. Het motief van de halve maantjes is erg mooi,de kleuren zijn magnifiek. In dit geval vind ik de prijs kwaliteit verhouding niet goed vanwege het kreukelen,waardoor alles er na gebruik toch minder uit ziet.

Prachtig

Prachtige kussenslopen gekocht van linnen. Mooie kleur. Dikke kwaliteit. Slaapt heerlijk zacht.

Uitstekende kwaliteit voor luxe nachtrust gevoel

Milieubewust slapen, heerlijk gevoel onder het dekbed en makkelijk te vinden advies over onderhoud. Aanrader….

prima kwaliteit en snelle levering

zie boven

Yumeko maakt mooie duurzame producten én comfortabel.

Prima kwaliteit/ ook na wasbeurt.

Kussenslopen voelen zacht aan. Ben ben naar andere producten Yumeko

Prachtige kwaliteit en zo leuk om te ontvangen

Heel blij met de zachtheid en de kwaliteit

Geweldig beddengoed

Echt fijn slapen met dit dekbedovertrek! Ik ga er nog een kopen..

Helemaal prima

Snel geleverd en fantastische kwaliteit. Heerlijk koel tijdens de warme nachten en nog goed voor je lichaam ook!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ