Filter

Prachtig verpakt, snel verzonden en wat een geweldige kwaliteit! MEGA blij met mijn aankoop

Fantastisch!

Super kwaliteit beddengoed en reageren snel op vragen per mail

Zo mooi, zo goed en duurzaam ook nog !

Vlotte service en prachtig beddegoed. nou....daar kwam ik voor, jaren geleden en nu nog steeds.

Fijne webshop, snelle service

Een hele fijne overzichtelijke webshop met prachtige producten. Kwaliteit en prijs in verhouding.

Snel geleverd en heerlijk donzen dekbed

Bestelling snel geleverd na duidelijke informatie. Niet mijn eerste dekbed van Yumeko en ook niet de laatste.

Goede en snelle service

Kapotte dekbedhoes is meteen vervangen. Had de nieuwe binnen 2 dagen in huis!

Prima website, geweldige missie en heerlijk beddengoed

Top, heerlijk dromen

Door TV reclame van Yumeko mijn interesse gewekt en dus even een kijkje nemen. Overzichtelijke site, bij elk product ruime maar relevante informatie. Een poosje daar rondgekeken en keuzes kunnen maken voor een dekbed, kussen en een overtrek. Bestelproces verloopt snel, fijn om achteraf te kunnen betalen middels Klarna en ook nog de volgende dag in huis. Mijn eerste nachten al gehad onder Yumeko (smile), heerlijk en hopelijk nog vele nachten hierna.

Blij!

Binnen een dag mijn overtrekset ontvangen. Ik heb wel een beetje moeite meten doen om mijn cadeau kaarten in te kunnen wisselen, maar de klanten service van Gift for Good was uitstekend. Dank ook aan jullie collega , hij belde mij een dag later met een nieuwe (werkende) code. Overal heel tevreden van jullie klantenservice en geleverde product. Ik zal zeker weer bij jullie bestellen.

Snelle levering en mooi hoeslaken.

Ik heb het jersey hoeslaken in een mooie gele kleur snel ontvangen. Het is lekker zacht. In de doos zat ook een lekker lavendelzakje. Goed idee om ook zelf te maken. Ik heb nog veel lavendel in de tuin.

Prachtig beddengoed

Het beddengoed ziet er prima uit en is netjes verpakt. Wij kopen al jaren beddengoed en handdoeken bij Yumeko en de kwaliteit is prima.

Beeldschoon

Beeldschone bedding voor onze kleindochter

Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit van beddengoed, super snelle levering. En keurig verpakt.

Prachtige eerlijke producten

Prachtige producten die op een zo’n best mogelijke manier worden geproduceerd én geleverd

prima verlopen bestelling

vlotte afhandeling , ervaringen met slapen na enkele dagen zijn prima

Geweldig.

Goede, duurzame handdoeken.

Een heel fijn kussen, wat ik al langere tijd zocht maar nergens kon vinden. Fijne ondersteuning van mijn nek en ontlasting van de schouders, ik ben een zij slaper. Mooi verpakt ook Fijn dat je ook kan kiezen voor de mate van elasticiteit. Ik heb gekozen voor medium. De meeste andere kussens vond ik te zacht. Ook snurk ik minder wat prettiger is voor mijn vrouw. Ik slaap nu minder op mijn rug, kan nog wel, maar het kussen drukt je meer richting zij-slapen door de elasticiteit De prijs is wel fors ( ik vroeg het als verjaardagscadeau) Maar daar heb je heel veel nachten plezier van. En met een goed gevoel slapen is ook wat waard Het kussen mag je 2 weken op proef uitproberen ( wel de voorwaarden lezen) Dus je kan het nog ruilen als het niet bevalt.

Goede communicatie en snelle levering. Alle bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit en bevallen uitstekend. Nooit meer ander beddengoed!

mooie duurzame webwinkel

ik ben zeer tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht, zoals hoeslakens, dekbedden en handdoeken.

Zeer Tevreden

Ik heb prachtige linnen dekbedovertrekken gekocht. Erg duur maar super fijn De service was prima. Dit is mijn tweede stel al. De kleuren zijn mooi, blijven mooi na het wassen, Het materiaal is heerlijk om onder te slapen. Aanrader.

Blij met mijn nieuwe kussen!

Al enige tijd was ik op zoek naar een nieuw kussen en op diverse soorten proef geslapen. Helaas niet naar tevredenheid of misschien maar goed ook want toen kwam ik.bij Yumeko uit. Een mooi en duurzaam merk. Toch een gok om online je kussen te kopen maar gelukkig naar volle tevredenheid. Het zachte maar tegelijkertijd stevige natuurlatex slaapt zalig. Ben er heel blij mee!!

Verhoging van slaapgenot

Ik heb nog niet alle producten uitgeprobeerd, maar het ziet er prachtig uit en is snel en zorgvuldig geleverd

Heerlijk dekbed

Heerlijk, warm maar toch luchtig. Fijn dekbed!

Aanbevolen!

Uitstekende communicatie, vlotte levering, geweldige hoofdkussens.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ