Filter

Ik kocht weer een prachtig product.

Heel goed gemaakte dekbedhoes en prachtig materiaal. De kleur is ook makkelijk te kiezen en komt goed overeen met de website. Levering zeer verzorgd en snel.

Ik ben na mijn melding heel snel en goed geholpen door de klantenservice. Super service!

Mijn linnen dekbedhoes bleek na de tweede keer wassen op een naad kapot te gaan waardoor de stof raffelde. Na mijn melding is dit heel snel en netjes opgelost en heb ik een nieuwe set ontvangen. Top service!

Kwaliteit en geweten .

Niet goedkoop maar wel van een uitstekende kwaliteit , punctuele informatie en bestellen en leveren gaan snel en efficiënt .

Mooi verpakt, maar misschien mogelijk minder karton gebruiken.

mooie missie en product.

ik vind de kleur en kwaliteit van het dekbedovertrek prachtig. fijn dat ik een proeflapje kon ontvangen van de kleur.

Heerlijk

Lang getwijfeld tot aanschaf maar overtreft alle verwachtingen!

Waardevol en beter voor het milieu

Ik koop bij Yumeko omdat zij goede kwaliteit beddengoed en handdoeken hebben die gemaakt zijn van milieuvriendelijke producten. Ook het gebruik van gerecycled dons of dons dat is geplukt op een diervriendelijke manier is voor mij belangrijk. Daarnaast zijn de dekbedden altijd precies goed; zowel de zomer als de winter versie en blijven ze ook heerlijk luchtig en warm. Het kost wat meer maar voor mij is het dat waard.

Heel erg mooi

Het zijn hele mooie overtrekken katoen/satijn. Ik heb nu twee stellen maar het blijf zeer mooi, als je het goed wast. Ik ben heel bij met de stellen.

Heerlijk Tencel dekbed

Goed advies gekregen welk dekbed ik het beste kan nemen. Het werd snel en netjes verpakt de volgende dag thuis bezorgd. Ik heb een lits jumeaux en het is een erg grote verpakking. Het dekbed ligt heerlijk, is goed warmte doorlatend en qua gewicht prettig. Ik ben er heel tevreden over!

Prachtig dekbedovertrek! Snelle levering

Goede en snelle service. Zorgvuldig verpakt. Fijn beddengoed.

Fijne website en snelle levering.

Erg snelle levering en erg blij met de mooie producten. Kan het ook waarderen dat ik na aankoop wat tips per mail ontving over hoe mijn producten te verzorgen.

heerlijk luchtig dekbed!

genieten!

heerlijk dekbed

We hebben onlangs het wollen dekbed gekocht, (het 'voorjaar/najaar deel' van het 4-seizoenen dekbed) Het slaapt heerlijk, zacht en comfortabel, niet te warm, niet te koud. De wol komt van 'blije en vrije' schapen uit Europa en de tijk is van biologische katoen > voor ons de voornaamste reden om dit dekbed te kopen. Al met al zeer tevreden, ook met de service in de showroom.

Fijne kussensloop, erg zacht

Prima klantenservice.

Bij problemen en vragen werd ik zeer correct en snel geholpen.

Heerlijk en prachtig beddengoed

Net tweede dekbedovertrek set ontvangen, was eerste keer zo blij met de heerlijke katoensatijnen set, dat ik er nog een heb besteld in andere, wederom prachtige kleur. Heel snel geleverd, superkwaliteit en vooral heel fijn om op en onder te slapen.

Kwalteit, de gehele bestelling, Super !

De bestelling super snel ontvangen, een mooie kwaliteit en mooi dat dit alles zonder plastic is, Dank gr Renske

Goede klantenservice

Zeer tevreden van de klantenservice, zowel voor als na de aankoop van de hoeslakens. Snelle levering en mooi verpakt. Ik las bij de vorige reviews enkele opmerkingen over de elastiek, ik heb de lakens nog niet gebruikt dus ik weet nog niet of deze goed zijn. Ze zien er in ieder geval wel degelijk en goed uit!

Snel en prettig

Ik heb besteld via de webshop en de website, het bestelproces, de levertijden en de verpakking waren uitstekend. Fijn dat er uitgebreide productinformatie en advies op de website stond. Ik waardeer ook het productverzorgingsadvies dat ik kreeg nadat mijn artikel was afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over de service en aandacht van Yumeko.

Goede kwaliteit en biologisch.

Ik heb voor yumeko gekozen omdat het biologisch is. Het is een goede kwaliteit handdoeken. Ik gebruik ze met plezier. Een vlotte bezorging van de artikelen is ook heel fijn.

Snelle service en mooi product

Na een hele zoektocht op het kinderkussen van Yumeko uitgekomen. Heel blij mee!

moet het nog uitproberen

product ziet er prachtig uit, is gewassen, gedroogd en dan pas kan ik weten hoe het slaapt onder het linnen :))

Fijne producten!

Een goed hoofdkussen dat van de eerste keer goed ligt, een heel zachte en dikke badmat in een mooie kleur en een goede opvolging van de mails. Ik ben fan!

Het beste van het beste

Ik ben ondertussen groot fan van yumeko. De kussens slapen heerlijk en nog belangrijker: het dons wat gebruikt wordt is niet geplukt van levende dieren. Dat slaapt pas goed. Het beddengoed is het zachtste wat er is. Er is echt niets beters op de markt dan de producten van deze super winkel. Hulde !!!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ