Filter

Uitstekende kwaliteit, mooie afwerking, prachtige kleuren. Prijzig maar is zijn geld waard.

Van productie tot bezorging alleen maar lof.

Verrast

Goed opgelost!

Na klacht uitstekend opgelost en een nieuwe ontvangen!

Mooie duurzame producten

We bestellen al aantal jaar bij Yumeko. Producten zijn van goede kwaliteit.

Mooi goed verzorgd snel geleverd

het was een cadeau en de ontvanger is er heel blij mee

Klantvriendelijk

Na een klacht van mij via Instagram kreeg ik een snelle reactie en het probleem is heel goed opgelost, nogmaals dank !

Goed product en service

Hele goede service, mooie producten en alles vlot afgehandeld! de medewerker heeft me heel goed geholpen. Dank daarvoor!

Feel good luxe

Het is zulke goede kwaliteit! Mooi afgewerkt, zacht en sterk. Het blijft me plezier doen elke keer dat ik mijn bed opmaak of een nieuwe handdoek pak.

Snelle levering en het dekbed is gewoon super!

Snelle en correcte levering. Dekbed is super!

Snelle levering van mijn bestelling

Kreeg korting achteraf netjes verrekend

positief

Probleem met online betaling werd na overleg opgelost. Er werd voor ons gemeentebestuur een uitzondering gemaakt om de betaling vlotter te laten verlopen. De bestelling was snel hier en alles klopte. Mooie handdoeken met Fairtrade label ;-)

oké

vermoedelijk de slechtste kussens die ik ooit kocht. Eén nacht op geslapen en sindsdien blijken mijn kussens een platte vod te zijn. De katoenen hoezen zijn best mooi maar het ontbreekt aan een deftige sluiting.

Heel goede service.

PostNL had mijn lakens op een verkeerd afhaalpunt bezorgd. Yumeko heeft dit meteen netjes voor mij opgelost.

Goedbereikbaar

Hele goede service en klantvriendelijk

Dit beddengoed had ik veel eerder moeten weten en bestellen. Een top product.

Het is heerlijk koel en toch lekker warm om onder te slapen. ( minder zweterig)

Hele fijne producten. Snel in huis.

Bijzonder mooie producten en service!

Mooie kwaliteit beddengoed. Prachtige kleur overtrekset. Het wollendekbed bevalt zeer goed. Ademend, warm en helemaal niet te zwaar. En lekker lang. Zeer snelle levering en met aandacht verzorgd en ingepakt :-) Wij sturen ons oude versleten donzendekbed op om te laten recyclen. Wat een mooie service. Super blij en tevreden.

Heerlijk beddengoed en uitstekende service

De website is duidelijk en het beddengoed dat ik besteld heb van erg goede kwaliteit.

snel verzending, mooie lakens!

Snelle verzending, mooie lakens, goede kwaliteit.

Altijd goed

Ik heb veel Yumeko in huis: dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, een badmat, washandjes... Altijd goede kwaliteit, plus een heel fijn idee dat het is geproduceerd met respect voor de natuur, dieren en boeren/ arbeiders.

Héérlijke stoffen en prachtige kleuren!!

Geweldige spullen

Zo mooi, zo zacht en ook nog eerlijk

Mooie producten

Handdoeken voelen kwalitatief erg goed. Fijn dat het duurzaam geproduceerd wordt. En het voelt altijd als een cadeautjes ik Yumeko producten ontvang.

Eerlijk, duurzaam, van hoge kwaliteit en met zorg verzonden

Ik heb afgelopen jaren lakens, een dekbedovertrek, slopen, een kussen en handdoeken besteld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Verder worden bestellingen met zorg ingepakt en snel verzonden. Dat alles helpt me om eerlijke en duurzame producten bij Yumeko te blijven kopen.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ