Filter

Goede kwaliteit

Mooie producten en snelle, nette levering. Ook eenvoudig retourneren en snelle terugbetaling.

Levering.....

Ik heb een mooie overtrekset besteld (percal double face ochre/navy). Met bijpassend hoeslaken. Ik keek er erg naar uit, maar de levering bleef uit. Ook geen bericht van verwachte levering. Na een dag of 10 maar eens gebeld. Ja, bestelling gevonden, betaling ook. Nog even nagevraagd. Ik werd teruggebeld: foutje. De bestelling zou direct verzonden worden. Dat gebeurde. Twee dagen later had ik mijn overtrekset in huis. Kan gebeuren. De overtrekset èn het hoeslaken zijn overigens prachtig!

Fijne producten!

Al meerdere producten kunnen kopen en over het algemeen heel tevreden!

Wat een heerlijk dekbedovertrek!

Alsof ze een emmer knikkers over ons bed hebben gestrooid ! Zo ziet ons grappige overtrek er uit.Nog mooier dan op het plaatje. De stof is heerlijk om onder te liggen, zeker in de zomer. Het dekbedovertrek heeft eengrote instop strook en is duurzaam gemaakt. Geleverd in mooi gemaakte hoesjes van dezelfde stof, die je weer mooi kunt hergebruiken voor van alles en nog wat. Super tevreden. Gerard en Hannie

Ik had een set handdoeken van een batch die pluisde, ik mocht een nieuwe set uitkiezen en heb voor de serie Dots gekozen. Heerlijke handdoeken!

Prachtig beddengoed mooie kleur

Prachtig beddengoed ,mooi verzorgd

Prachtige producten en prima service

Het Yumeko beddegoed voelt heerlijk aan als je er tussen ligt! Het wordt ook altijd met zorg verpakt met een lekker geurzakje erbij. Bovendien besteden ze heel veel aandacht aan zo duurzaam mogelijke productie. Een pakje voor mij was door het verzendbedrijf zoek gemaakt, maar na een heel prettig telefoongesprek met de Klantenservice werd er nog diezelfde dag door een Yumeko medewerker een nieuwe zending op de post gedaan.

goed beddengoed voor een goede prijs

dat het goed fairtrade is is belangrijk voor mij.

Blij met m’n handdoeken, goede service!

Snel geleverd, mooi assortiment en hele fijne handdoeken!

Hele mooie producten, blijven ook goed na veelvuldig wassen.

Ik had gemaild met een vraag en kreeg snel en duidelijk antwoord met de gevraagde kleurstaal. Het pakket kwam keurig verpakt als een cadeautje thuis met geurende zakjes lavendel erbij. De kwaliteit en kleur is heel mooi! Kortom blij mee.

mooie badmat, mooie blauwe kleur, voelt lekker aan de voeten

de mat is een mooie grote maat en voelt goed aan

Prachtige kwaliteit maar bij retour sturen terugbetaling erg traag.

Al meerdere keren beddengoed besteld en de kwaliteit is top. Recent helaas te kleine maat kussenslopen besteld. Netjes teruggestuurd maar dan duurt het erg lang voordat je je geld teruggestort krijgt. Dat zou sneller moeten gaan. Dus als je besteld wees er dan 100% zeker van dat je het juiste besteld.

dromen zijn soms geen bedrog

prachtige kwaliteit katoen, mooi en duurzaam ingepakt ( de lintjes ga ik in de tuin gebruiken om planten op te binden) goed dat je het pakket ook bij een postnl punt kunt laten bezorgen ( die keus heb je nog lang niet altijd. ook een linnen laken, dit is boven verwachting, hoe heerlijk koel dit voelt. is linnen duurzamer dan katoen ?

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit

Goede communicatie, snelle levering!

Kadootje viel in de smaak, ruikt ook heerlijk omdat er een lavendelzakje bij de handdoeken zat,

Super mooie handdoeken snel en netjes geleverd

We zijn blij met de mooie Yumeko handdoeken. Ruime keus uit mooie kleuren en een lekkere zachte kwaliteit. We kregen ze snel geleverd! Top!

Ik ken alleen de oogmaskers maar die zijn SUPER

Enige minpuntje dat je er tegenwoordig helaas geen zakje Lavendel meer bij krijgt....

Mooi product - snelle levering

Mooi product - snelle levering. Slaap heerlijk onder het linnen dekbed!

Fijne lakens

Hoge kwaliteit en top service

Wij hebben handdoeken, badmatten, washandjes en een tencel alle seisoenen dekbed van Yumeko voor onze vakantie woning en de kwaliteit is heel erg goed. Wij hebben een bio en milieu verantwoordelijke vakantie woning en deze producten zijn echt een meerwaarde. De levering is snel en telefonische heel goed te woord gestaan met mijn vragen. Ze hebben verstand van hun materialen en hebben goed advies gegeven over het dekbed. Wij blijven zeker bestellen bij Yumeko.

top kawaliteit

topkwaliteit

Uitstekende kwaliteit én service!

Makkelijk bestellen, duidelijke informatie en communicatie en uitstekende kwaliteit.

Mooi comfortabel duurzaam textiel prima levering

Mooi comfortabel duurzaam textiel prima levering