Filter

Mooi comfortabel duurzaam textiel prima levering

Mooi comfortabel duurzaam textiel prima levering

eenvoudig te bestellen.

TOPdekbed

Ik heb Google geraadpleegd voor het beste dekbed en kwam toen bij Yumeko terecht. Het dekbed is duurzaam en inderdaad erg lekker. In de zomer ook prima om alleen onder het zomerdekbed te liggen, dan is het niet te warm/heet. Ik ben zeer tevreden, levertijd van Yumeko, maar ook de klantenservice is heel erg fijn. Ooit een keer een probleem gehad met een dekbedovertrek en dat is toen heel fijn opgelost.

Geweldig!

Prima bedrijf met een mooie missie. Ze hebben niet alleen een mooie en fijne collectie, maar ook aan de levering wordt zorg besteed. Was een aangename verrassing om de overtrek in een mooie bijpassende hoes te ontvangen met geurzakje. Alles zorgvuldig verpakt in vloeipapier en duurzame doos.

Duurzaam, mooie producten en super fijn geholpen!n.

We kregen ruim de tijd om dekbedden, matrassen en kussens te testen. Kopje thee erbij en goed overwogen advies. Zeer snelle levering van dekbedden en kussens. Matrassen worden nu gemaakt, dus geen verspilling. 1 kussen toch liever omgeruild en in no time zonder gedoe teruggestuurd en dag later was er een andere ! Super tevreden! Over paar weken zijn de matrassen er! We kijken ernaar uit!

mooi dekbedovertrek

Een hele mooie kleur dekbedovertrek en bijzonder mooie kwaliteit, ben er heel blij mee.

Prachtige producten, goede service en snelle levering

Super fijn bedrijf met kwaliteitsproducten.

Uitstekende levering

Prachtig en heerlijk dekbedovertrek van linnen . Slaapt geweldig. Hoeslaken ligt ook heerlijk. En het werd geleverd in papier met een heel leuk lintje. Geen stukje plastic gezien. Het kan dus gewoon.

Fijne handdoeken

Via de postcodeloterij een paar douchelakens gewonnen en we wilden dezelfde handdoeken extra kopen. Bleek toch een iets mindere kwaliteit. Overigens goede handdoeken maar toch...

Goede kwaliteit!

Ben zeer tevreden met de kwaliteit

Turbo snel!!

Super snelle levering!

Het badgoed dat ik kocht bleef pluizen in de wasdroger. Yumeko heeft dit soepel en prima opgelost door mij een set badgoed op te sturen van een nieuwe batch die minder pluist. De oude heb ik teruggezonden voor nader onderzoek.

Lush towels

Love the rich feeling of the towels and the earthy colour. Will definitely buy more.

prima kwaliteit

Ben zeer tevreden!

Mooi materiaal

Website goed toegankelijk

Een behoorlijk bedrag/ dekbed en overtrek, maar ik ben er ontzettend blij mee!! Prachtig op bed, en het kost wat maar je hebt ook wat!

Heel tevreden

Snel en met zorg verwerkt, mooi laken van gewassen linnen.

Succes!

De linnen kimono/badjas was een succes! De jarige was er erg blij mee, de bezorging naar een ander adres dan waar de factuur naar toe ging ging vlekkeloos, en mijn verzoek of er een papiertje bij kon met een groet en mijn naam (anders wist ze niet wie de afzender was) was geen enkel probleem - Yukemo drukte een kaartje met de gewenste korte tekst. De medewerkster die mij over de telefoon hielp was heel aardig, dacht mee, en snapte meteen wat ik bedoelde. Ook zou ze mijn suggestie doorgeven dit een standard optie te maken - voor een paar euro een leuk kaartje met tekst bij bestellingen kunnen doen zodat die direct naar het naar het gewenste adres gestuurd kunnen worden in plaats van naar het eigen adres, dan ompakken, kaart erbij, en doorsturen. Stuk makkelijker. Ik ben benieuwd. Niets dan lof!

Snel

Snelle service, prachtige kwaliteit, mooi verpakt.

Mooi product

Betrouwbare webshop

Toppie

Geweldig dekbed heel licht prachtige kwaliteit superrrrrrr

Alles prima zoals omschreven, mooi duurzaam merk.

Mooi bedrijf

Goede service met mooie producten

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ