Filter

Beste beddengoed op de markt

Mooie kleuren, super zacht en blijft heel mooi na het wassen.

Heerlijk dekbed

Donzen dekbed gekocht, snel ontvangen en slaapt heerlijk!

Snelle levering, direct heerlijk slapen!

Nav hotelbezoek heb ik zowel dekbedden als kussens met overtrek gekocht. Het slaapt heerlijk, alsof je elke dag in een hotel slaapt.

Snelle levering en topkwaliteit linnen

Snelle levering en prachtig beddengoed

Meer dan uitstekend

Verzending die misliep agv vakantie teruggehaald en na overleg na terugkomst van vakantie opnieuw verzonden. Super service.

Binnen een dag geleverd

Prima service, snel geleverd

Website is duidelijk, snel geleverd, goed verpakt. Prima service

Mooie produkten.

Mooie kwaliteit en ruime kleurkeuze. Het slaapt uitstekend met linnen dekhoezen en lakens.

Het linnen dekbedovertrek voelt heel fijn aan en prachtige kleur! Super blij mee!

Zeer goede kwaliteit,natuurlijk produkt

Ik heb eerst een kussen van 40cm op 80cm gekocht ,gevuld met kapok,ik was zeer tevreden behalve dat ik hem wel dikker wou en niet zwaar genoeg besteld. Ik bestelde mij nog een kussen van 50op 60cm en dikker gevuld dan gewenst. Snelle levering en toffe lavendelzakjes erbij. Nu deze toegekomen heb ik er kapok van uitgehaald tot gewenste dikte en de overschot in kussen van 80 op40cm gestoken..ik heb nu 2 perfecte kussens.

Prachtige producten!

Nu ook handdoeken besteld . Prachtig. Dekbed kwaliteit was voor ons bekend en deden om nog een set te kopen. Luchtige materialen. Je zweet niet meer!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit Snel geleverd

Subliem!

Prachtig beddengoed, heerlijke materialen, luxe gevoel

Een kadootje!

Een wollen dekbed, prachtige overtrek en handdoeken besteld. Heel verzorgd ingepakt. Mooie materialen, dekbed bevalt uitstekend. Voelt als een kadootje! Snelle en positieve reactie bij terugsturen zelf onjuist gekozen product. Een dikke 10 dus!

Goed geholpen na een kapot dekbedovertrek.

Goed geholpen na een kapot dekbedovertrek.

Goede online winkel

Overzichtelijke website, goede prijs/product verhoudingen en goede manier van verzenden. Deze website is een echte aanrader

Bovengemiddelde kwaliteit en service

M'n dekbed vrijdagavond besteld en daadwerkelijk zoals beloofd op zaterdag bezorgd. Ook klopte de reviews: het is een geweldig comfortabel dekbed. Yumeko doet exact wat het beloofd op hun website. Ik vind het een topervaring!

Fijne producten, netjes geleverd en prettig contact met klantenservice

Snelle levering en mooi en goed verpakt.

Heel fijn

Keuze, verzending en vooral kwaliteit van de lakens zijn uitstekend. Heel tevreden!!

Super snelle levering en mooie kwaliteit

Ik ben heel tevreden over de producten en service van Yumeko

Yumeko levert snel en maakt het makkelijk om je oude donzen dekbedden in te leveren. Het kussen, dekbed en dekbedovertrek zijn zoals omschreven en slapen heerlijk.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ