Filter

Handdoeken zijn mooi van kleur en voelen zacht aan, maar per kleur kun je alleen 4 washandjes kopen.

Omdat ik steeds op zoek ben naar duurzame producten, goed voor mensen en milieu, kwam ik bij Yumeko uit, toen ik nieuwe badlakens wilde bestellen. Een dure keuze, maar omdat wij lang doen met producten, vonden we het wel verantwoord. Washandjes kun je alleen maar per 4 stuks kopen. Omdat ik 4 verschillende kleuren handdoeken kocht, zou dat 16 washandjes betekenen. Ook een telefoontje, dat ik daaraan waagde, bracht geen mogelijkheid tot vermindering van dat aantal. Uiteindelijk besloot ik de aanschaf toch te doen. Wie schetst mijn verbazing toen de washandjes helemaal niet per 4 verpakt bleken, maar los in de doos zaten. Dat is wel een minpunt Yumeko!

Heerlijk zacht

Snel bezorgd en helemaal zoals verwacht

Verzorgd geleverd, foutje bij levering dadelijk nagestuurd.

Correcte service en goede communicatie; er was een foutje bij de levering gebeurd en dat werd onmiddellijk nagestuurd.

klantvriendelijk

Heerlijk slapen onder prachtige en zacht aanvoelende dekbedovertrekken. zeer snelle en adequate reactie bij vragen en/of problemen

Eenvoudig bestellen, snelle en keurige levering

Yumeko maakt mooie, hoogwaardige producten. De site is helder, bestellen is gemakkelijk, levering is snel en zorgvuldig.

Uitstekende service en kwaliteit

Probleem bij de bestelling en inwisselen van een cadeaukaart met een mail binnen korte opgelost

Mooie producten en fijne levering

Wat een prachtige producten heeft deze shop! Begonnen met een hoeslaken voor het matras maar wil zeker meer van Yumeko! Fijn ook dat het pakketje niet in plastic was ingepakt, fijne en verzorgde levering

Slapen was nog nooit zó geweldig!

We hebben uitsluitend wit beddengoed en het voelt zó weldadig alsof je in een droom in slaap valt!

Snelle levering, mooi verpakt!

Hele fijn hoeslaken. Voelt heerlijk koel aan. In eerdere reviews gelezen over krakend geluid van de stof. Ik heb hier niets van gemerkt, geen goedkoop hoeslaken maar echt wel het geld waard.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

heel goed

Kwaliteit en betrouwbaar

Bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel en conform belofte.

Heerlijk zacht en verantwoord

Ik ben fan van dit beddengoed, het is heerlijk zacht en van natuurlijke materialen. Ook het wollen kussen vind ik ook top!

zeer tevreden

goed kwaliteit, milieuvriendelijk geproduceerd. levering ook uitstekend.

Mooie badmat

Fijne website. Snelle en correcte levering. Mooie kwaliteit badmat.

Heerlijk zachte, maar warme lakens

Ik slaap altijd al onder katoen satijn, maar de kwaliteit van deze lakens is duidelijk wel een stukje hoger; die stof valt soepeler, glanst meer en ziet er luxer uit. Ik houd alleen niet van heel warm slapen, en ik heb niet stil gestaan dat bij hoge kwaliteit katoensatijn de dichtheid van de garen hoger, met als gevolg minder ventilatie is. Misschien moet mijn lichaam even wennen, maar anders grijp ik voor komende tijd naar ademender (perkal) katoen en pak ik deze er in de winter weer bij. Heerlijk zachte stof en hoge kwaliteit zorgt alsnog voor dikke voldoende en aanbeveling- het moet alleen wel bij je passen.

heerlijke zachte dikke handdoeken

mooie dikke kwaliteit en zacht en ze drogen goed top handdoeken en washandjes

De ervaring was eerst minder positief, product vertoonde slijtageplekken

De klacht werd eerst afgedaan met slijtage ( na ongeveer 10 x gebruikt te hebben). Later kwam er een tegemoetkoming , we hebben iets bijbetaald en nieuwe lakens besteld. Toen was de afhandeling correct. We hopen dat deze lakens (flanel) zich beter houden dan de satijnen look.

Heerlijke stof en ziet er prachtig uit

Snel geleverd , mooi overtrek, voelt heerlijk aan.

Super snelle levering en een uitermate prettig contact met een medewerker, die mij prima heeft geholpen

Geweldige producten

Ik hou van de rijke mooie materialen van Yumeko

Positieve ervaring!

Komt afspraken goed na en goed telefonisch bereikbaar.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Fijne badhanddoeken, naar kwaliteit als vorm

Prettig en goed werkend

Heel blij met Yumeko!!!

Ik heb de molton gekocht en wat een super kwaliteit! Heerlijk zacht en heel dik. Ik heb voor Yumeko gekozen om de goede kwaliteit en omdat zij eerlijke producten verkopen met oog voor mens, dier en natuur!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ