Mooi product en goede service
Via de Flow in aanraking gekomen met Maartje (de designer van het dekbedovertrek dessin). Zij verwees me naar de Yumeko webshop. Daar was mijn gewenste product helaas niet voorradig, dus ik schreef me in voor de e-mail alert. Uiteindelijk kreeg ik een bericht dat het weer voorradig was. Toen was er helaas een bug waardoor ik alsnog niet kon bestellen :(. Daarna wel weer en ben erg blij met het mooie en duurzame dekbedovertrek!! Wel heb ik 2 tips voor Yumeko: 1. Gerelateerde hoeslakens bij het product plaatsen. Ik wilde nml heel graag het bijpassende groene hoeslaken dat op de foto’s stond. Alleen stond er niet bij welke dat was.. met als gevolg dat ik onnodig moest zoeken en uiteindelijk de Klantenservice moest contacten. Voor zowel hen als mijzelf onnodig. Plus het gevolg was dat ik de verkeerde kleur hoeslaken geadviseerd kreeg.. waardoor ik opnieuw contact moest leggen met Yumeko. De medewerker hielp me goed en gaf aan dat haar collega zich had vergist, wat kan gebeuren natuurlijk. Ik mocht het verkeerde hoeslaken retourneren, maar er zat geen retourlabel in het pakket. Mijn printer is kapot en ik print sowieso sporadisch dus tip 2. Doe een retourlabel in het pakket, dan hoeft de klant niet te printen (dit is sowieso niet van deze tijd). Succes!!