Filter

snelle levering goede kwaliteit

geen

Zeer fijne producten en bij een klacht werd het fantastisch opgelost!! Dank je wel

Blij man

Mooie dekbed overtrek

Super zacht beddengoed

Super mooie kwaliteit, snelle levering.

Heerlijk flanellen dekbed gekocht!

Heerlijk flanellen dekbed gekocht: Lekker zacht en prachtig mooi. Heer blij mee!

Kwaliteit

Top kwaliteit plaid.

Coulant en leveren goed materiaal.

Ik ben prima door klanten-serice geholpen. Snel na de bestelling i.d.g. handdoeken thuis afgeleverd.

Snelle levering, goed verzorgd

Attent en goede service met hoge kwaliteit producten

Heel attent met een geur zakje van lavendel Mooie producten

Voor herhaling vatbaar!

goed verzorgd

Erg goede kwaliteit en duurzaam

Erg goede kwaliteit en duurzaam. Alleen jammer dat de artikelen niet op te halen zijn in de winkel, als je in de buurt woont. Zou nog duurzame zijn.

Kwaliteit van het product valt wat tegen

Hun slaapmasker voelt zacht aan, dat is een pluspunt. Maar aan de onderkant bij de wangen en de neus komt er licht naar binnen. Het masker sluit onvoldoende af. Soortgelijk verhaal bij hun hoeslaken. Mooie kleur katoen, echter het laken rimpelt. Er zit onvoldoende rek in om het mooi glad te houden. Fairtrade oké. Maar dan wel met producten waar ik tevreden over kan zijn. Maak het dan wat duurder maar lever producten zonder tekortkomingen.

Fijne winkel

Snelle service maar vooral een heel goed en duurzaam product. Met liefde verpakt!

Duidelijke website

Eenvoudig, duidelijk, snel.

Fantastische service!

Doortastende klantenservice, klantgerichte benadering met humor en directe actie.

Bijna helemaal in orde

Mooie kwaliteit dochemat. Alleen zat er al 1 haal van de mat los. Wel mooie kleur, het ocre geel.

Via de telefoon besteld, omdat het niet lukte op de computer. Diegene die mij te woord stond, was heel hulpvaardig en geduldig. Ben heeeel erg blij met het laken en........... het is ook nog goed voor het milieu. Er zat ook een gratis zakje lavendel bij, heerlijk.

Uitstekende service.

Vriendelijk geholpen.

Jammer dat tot 2 keer toe de kleur van de badmatten niet scoorde met de kleur van onze badkamer. Ik heb dan maar de off white genomen omdat ik de badmatten mooi vond en wit het altijd wel doet. Yukemo heeft snel en adequaat gereageerd op de terugleveringen en de snel toezending van die die ik nu heb. Fijne firma!!

Snelle levering, mooie producten!

Op zondag besteld, maandag al geleverd. Hele goede kwaliteit producten. Een baby matras gekocht, onze zoon slaapt vervolgens nog beter!

Snelle levering en prachtig product

Super snelle levering en prachtig zacht beddengoed!

Uitstekende kwaliteit. Hoofdkussen met kapok slaapt heerlijk

Dii heerlijke dunne hoofdkussen is helemaal prima. Eindelijk een kussen die lekker ding is en ook nog met kapok.

Zeer snelle levering

Top kwaliteit wollen dekbedden, warm en niet zwaar.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ