Filter

Perfecte bezorging

Zeer snel in een dag bezorgd en leuke kreeg een geurzakje lavendel cadeau heel TOP

Erg mooi en goede kwaliteit

De warmwaterzak hoes was de volgende dag binnen. De hoes voelt zacht aan en is van erg goede kwaliteit. Erg tevreden.

Fijne producten van hoge kwaliteit

Goede ervaringen met Yumeko

Zeer tevreden over kwaliteit.

Heb genoten van de zachtheid en afwerking van mijn flanellen dekbedovertrek en hoeslaken.

topafhandeling van mijn klacht

zelden heb ik zo'n snelle afhandeling van mijn klacht meegemaakt

Product voldoet niet aan mijn verwachting

Gelijk bij het uitpakken kregen we het vermoeden dat we dit geen fijn hoeslaken zouden vinden. We hebben het heel even uitgeprobeerd maar toen hoorde we het laken al gelijk ‘kraken’. Dat zorgt niet voor een goede nachtrust en we sturen het hoeslaken ongeslapen retour. Retour is gelukkig binnen de termijn dus ik verwacht hier een soepele afhandeling

Prima zaken gedaan.

Product kwam op tijd, alles in orde, mooi spul, ik kreeg 10 % korting. alles is zo duurzaam mogelijk, ik vind het vooral belangrijk dat de dieren die de producten leveren een goed leven hebben. Dus wol gekocht. En prima dat ik het oude donzen dekbed kon terugleveren.

Goede kwaliteit

Mooie producten van goede kwaliteit

Prima ervaring

Prachtig dekbed gekocht, fijn materiaal en fijne maatvoering , snelle levering . Bij de dekbed hoes van 140 x 220 is maar een kussensloop toegevoegd. Dat viel me wel tegen

Slechte verpakking

Cadeaubon besteld voor verjaardag, Zeer slecht verpakt, verkreukeld en geen promotie om cadeau te geven.

Heerlijke dekbedhoes, snelle levering

Zeer tevreden over de hoes, lekker zacht en warm

Pure luxury

Yumeko beddengoed lijkt mij een luxueuze beleving en dat is heerlijk. Ik heb bij jullie besteld, echter is dit om aan iemand kado te doen, die binnenkort jarig is. Heb dus zelf nog geen ervaring met jullie bedtextiel. Ik ga dit zeker doen in de toekomst omdat jullie ook bezig zijn de wereld te veranderen en te verduurzamen.

Bestellen via website matig (kortingscode werkte niet), maar telefonisch goed opgelost.

We konden onze waardebon van de postcodeloterij niet verzilveren via de website en hebben daarom gebeld. Na telefonische tussenkomst is alles prima in orde gekomen, maar dit is natuurlijk niet ideaal (ook al vanwege de extra persoonlijke aandacht, die Yumeko hieraan moet besteden). Zending verder in goede orde ontvangen, hoewel de bezorger wel erg makkelijk en snel naar de buren ging (we waren gewoon thuis).

Snelle service, goede producten

Duidelijke website en snel bestelproces. ik ben heel blij met de dekbedden en hoezen. Voor het eerst producten die ik niet eerst dagen hoef te luchten voor gebruik, dat kan dus!!

mooi en vlot geleverd

De dekbedovertrekken zijn mooi, prachtige kwaliteit katoen. De bestelling werd heel vlot geleverd.

Super tevreden

Zeer tevreden met de kwaliteit.

vlot goede service

Product is van top kwaliteit

mooi, maar wel duur

mooi, maar wel duur

Snelle service, prachtige stof!

Heel mooi dekbedhoes. Stif voelt fijn aan en is warm maar toch luchtig. Kleur iets lichter dan op de foto.

Snel, zorgvuldig en prachtig materiaal

Snelle reactie en zorgvuldig verpakt bezorgt. Zeker niet de goedkoopste maar wel de beste.

Goed en leuk

Ze maken er een persoonlijk pakketje van en de kwaliteit is heel goed!

Top kwaliteit

Comfortabel, prachtig afgewerkt

Snelle levering en goede kwaliteit.

Mooi product en goed bedrijf

Al een tijd klant van Yumeko. Het beddengoed, ik heb katoen satijn is van zeer goede kwaliteit en blijft lang goed. En daarnaast het prettige idee dat het duurzaam is en minder milieubelasting heeft.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ