Filter

Ik had een klacht waarvan achteraf bleek dat het eigenlijk geen klacht was. Yumeko heeft hier snel en adequaat op gereageerd. Je herkent de professionaliteit eigenlijk pas bij een bedrijf als er problemen zijn. Met special thanks to Stephanie!

Alles was perfect

Alles was perfect

Geweldige service, mooi beddengoed

Beddengoed werd snel geleverd, nog nooit zo heerlijk geslapen

Mooie webshop

Op deze mooie webshop vindt je snel wat je zoekt. Bestellen gaat vrij snel alsook de levering. Echt de moeite waard om hier eens te kijken.

Top kwaliteit en snelle zending

Onze ervaring is echt top met Yumeko. We hebben eerder ook beddengoed besteld en nu een dekbed, volgende dag heb je het in huis. Maar allerbelangrijkste, kwaliteit is echt geweldig. Het maakt niet uit hoe vaak je beddengoed wast, het lijkt gewoon als nieuw. Blijft zo mooi. Maar ook het dekbed, echt heerlijk warm en de investering waard. Yumeko raad ik echt iedereen aan.

Wij kijken al langer naar de producten van Yumeko. De prijs is wel een dingetje best aan de hoge kant als je eerlijk bent. Daarom toch maar eens langs gegaan in Amsterdam aan de Keizersgracht. Daar heel goed ontvangen en we mochten zien wat we zien wilde. Wat een mooie spullen en een mooi verhaal. We wisten wat we wilde hebben daarom thuis direct besteld en de volgende dag al geleverd. Wat een mooie producten. Helaas is het bedden goed van onze keuze nog niet leverbaar maar dat komt nog wel. De poncho is heerlijk warm.

Prima dekbed van gerecyclede dons en veren.

Ik wil onder dons slapen maar geen vogels daar voor doden. Kocht een gerecycled acryl dekbed, was te stug en te zwaar. Toen eentje van gerecycelde dons en dat bleek een succes! Mijn oude zal ik laten recycelen.

Vederlicht comfort combi met duurzaam

Sneller levering. Heerlijk zacht en warm. Ruim voldoende voor zelfs een koude winternacht.

Een hele fijne ervaring gehad met de klantenservice. De website is duidelijk en de producten zijn van een hoog kwaliteit.

Uitstekend product met bijbehorende service.

Een uitstekend product met de bijbehorende service. Wij zijn blij om onze dekbedden te mogen retourneren voor een recycling.

Fijne deken. Snelle levering en prijs / kwaliteit in prima verhouding. Fijn deze tweede deken.

Prima service.

Snelle reactie op mijn vraag, super snelle levering.

Top kwaliteit en duurzaam

De levering was snel en correct. De kwaliteit was uitstekend!

Een mooi product, snel geleverd, in duurzame verpakking

Ik bestelde mijn product in de avond rond 21 en kon hem de volgende ochtend ophalen bij de Coop! Het product zat in een kartonnen doos, niet te groot. We kregen er een gratis lavendelzakje bij.

Goed spul en snel geleverd.

Goed spul en snel geleverd. Ook mooi dat je de oude kussens kunt inleveren voor recycle producten.

Weer een prachtig product, de zijslaper van de kussens.

Een heerlijk lang kussen waar je alle kanten mee op kunt.

mijn vraag in 1 keer beantwoord.

Zeer duidelijk en correct behandeld.

Geweldige badhanddoeken

Blij met de gewonnen cadeaubon van Yumeko via de postcode loterij, heerlijke badlakens uitgekozen, super blij mee!

Razendsnelle levering, mooie materialen

Katoensatijnv beddengoed besteld. Volgende dag al geleverd. Netjes en mooi verpakt. Fantastisch materiaal! Enkel wel jammer dat er op maar 80x200 weinig keuze in kleur is.

Goed duidelijk

Snelle levering. Duidelijk verhaal op website. Mooi dekbed, warm dekbed en verantwoord dekbed. Erg fijn dat ik kon kiezen om het pakket af te halen op een bezorgpunt in de wijk, immers duurzame keuze. Scheelt komen en gaan van busjesverkeer in de straat. Deze keuzemogelijkheid zouden alle mensen moeten kunnen hebben, ook van andere leveranciers.

Bestelling niet compleet

Bestelling niet compleet

Bestellen, betalen, snel ontvangen, klaar!

Netjes en goed verzorgd.

Goed bedrijf

Snelle levering en betrrouwbaar.

Prachtig product

Snelle kevering