Filter

Een goede en vlotte levering

Klanten service behulpzaam ,en snelle reactie en snelle levering

Goede kwaliteit

Mooi

Een goed telefonisch contact gehad net meerdere medewerkers, zeer behulpzaam!

Heel goed!

Het begint natuurlijk met de verpakking. Daar is veel mooie aandacht aan besteed. Heerlijk, dat deurzakje met lavendel! Maar ook het papier, de linten en alles met respect voor de natuur. Helemaal mijn ding! Ik had kussenslopen besteld van satijn katoen. En ook die zijn prachtig. Het is zacht en glansend en de kleur is precies wat ik wilde (ik heb er al een dekbedset van maar wilde nog meer kussenslopen).

Uitstekende service

Mijn cadeau-code werkte niet direct online, maar dit is door de servicedesk van Yumeko zeer snel en klantvriendelijk opgepakt. Ik heb twee schitterende douchelakens ontvangen.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Fijne handdoeken en badmat

Fijne produkten, kleuren zijn wel even afwachten. Badmat is andere kleur stone green dan handdoeken. Ik ben er blij mee.

Mooie kleuren en kwaliteit

Vriendelijke klantenservice. Mooi beddengoed van flanel gekocht. De kleuren mosgroen, beige en okergeel zijn super mooi. Het voelt warm voor de koude wintermaanden. Peeling ontstaat al snel, was tips gekregen om dit in de toekomst te verminderen.

Geweldig!

Een prijs winnen en dan ook nog zulke prachtige handdoeken! Wie wil dat nou niet. Prachtige kwaliteit, mooie kleur en ze drogen ook nog goed. Complimenten.

Na 1 dag geleverd … badlakens nog niet gebruikt… is voor uitzet zoonlief… maar het lavendel buideltje heb ik wel ingepikt ;))

Hemels slapen

Het Tencel dekbed in combinatie met de fluweelzachte gewassen katoen satijnen overtrek is hemels. Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen!

Uitstekende kwaliteit!

Mooie kwaliteit handdoeken met luxe uitstraling. Super snelle levering!

Goede kwaliteit en een eerlijk product in een .

Ook met matras en een topper van 9 cm past het nog eromheen .

Prachtige kwaliteit

Vlotte levering en prachtige kwaliteit

Snel en prachtig!

Bestelling goed kunnen maken en een snelle levering!

Belachelijk duur

We hadden 2 handdoeken gewonnen bij de postcode loterij. Zo leuk. Maar de handdoeken waren er al heel snel niet meer, daarom is er besloten een cadeaubon van Yumeko van te maken. Nu washandjes en 2 kussenslopen moeten bestellen, omdat zelfs 1 handdoek van een behoorlijk voormaat veeeel te duur is bij Yumeko.

Gewoon soepel verlopen en bezorgd

Op tijd afgeleverd en keurig verpakt

Goede servicq

Goede snelle service. Snelle reactie op mail.

Prima. Tevreden.

Snelle bezorging.

heel fijn

Een heel fijn dekbedovertrek, lekker zacht en mooi materiaal, voelt heel natuurlijk aan en mooi kleuren. Alleen de flapjes aan het eind van de dekbedovertrek begrijp ik niet zo goed, ze zijn best lang en weet niet precies hoe je ze moet goed doen, binnen of laten hangen? Voor de rest een hele goed bezorging en fijn dat je in drie keren kan betalen en leuk dat lavendel zakje, heb al in mijn kast gedaan.

Heerlijk zacht

Heerlijk zacht hoeslaken

Snelle levering en product voldoet aan verwachting.

Prachtig bedtextiel.

Prachtige handdoeken.

Perfect!

Heel leuke verrassing dat er een lavendelzakje bij zat, ruikt heerlijk! Dank Yumeko!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ