Filter

In 1 woord GEWELDIG

Het kost wat maar dan heb je ook wat. Hoe kan je meer van geld genieten dan er elke nacht super blij mee te zijn.

Helemaal perfect

Super kwaliteit, snel geleverd in mooie verpakking inclusief zakje lavendel en mooie hoes. Hele prettige ervaring. Beddengoed slaapt heerlijk. De verpakkingshoes is dan wel weer iets minder duurzaam, je doet er niets mee. Groet Henk.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle service

Mooie producten op overzichtelijke site. Goed prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Topkwaliteit

Geweldig bedlinnen, snelle levering, behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon

Mooie producten

Altijd netjes verzorgd geleverd!

Above and beyond

Yumeko levert niet alleen heel fijne en eerlijke producten, ze hebben ook een uitstekende klantenservice die alles op alles zet op de bestelde producten tijdig bij de klant te krijgen, ongeacht de grootte van de bestelling.

Vulling voor kussen besteld, mooi materiaal, vlot geleverd met heerlijk zakje lavendel erbij.

Stevigheid niet overeenkomstig reviews

Op basis van de reviews heb ik gekozen voor een medium stevig kussen, maar deze is veel te slap. Zeker na een aantal weken. Als ik in de winkel was geweest dan had ik zeker voor een veel steviger kussen gekozen. Met de juiste stevigheid had dit kussen van mij een beter score gehad!

bijzonder goede kwaliteit - en goed voor het milieu

bestellen gaat vlot en gestroomlijnd. Als je contact opneemt zijn de medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk. En uiterst belangrijk: oog voor het milieu, topkwaliteit spullen. Aanrader!

Uitstekende service, goede kwaliteit en presentatie

Dit is de 2e keer dat ik iets bestel, aangezien de kwaliteit uitstekend is zal ik dat wel vaker doen

Snelle service bij bestelling

Grote nieuwe badlakens en kleine handdoekjes besteld, Prima kwaliteit.

Heerlijk zacht slapen

Zie boven

Snel bezorgd, prima kwaliteit

Heerlijk ruim linnen laken

Genieten onder ons nieuwe linnen laken

Heerlijke dekbedovertrek

De linnen dekbedhoes is heerlijk warm en zacht.

Vlot, netjes

prettige service

Dekbedovertrek voldeed niet geheel aan mijn verwachtingen, en heb ik in overleg met Yumeko teruggestuurd. geld terug gekregen.

Snelle service, heerlijk dekbed

Heerlijk gerecycled dekbed besteld, super snel ontvangen. Oude dekbed ingestuurd om ook te recyclen. Ook de overtrekken zijn heerlijk zacht.

Prachtig beddengoed

Sinds mijn ervaring met Yumeko wil ik geen ander beddengoed meer.

Snel en top dekbed

Perfecte luxe dekbedovertrekken

De producten zijn top. De verzilvering van een cadeaukaart verliep echter uiterst rommelig. Ik kon een bestelling plaatsen, waarbij ik niet kon controleren of het tegoed van de kaart was afgeschreven. Later bleek dat ik een gratis bestelling had geplaatst.

Yumeko is top

Wij zijn al jaren blij met beddengoed van Yumeko. We gaven dit jaar de kinderen een set en de reacties waren 100% positief, heerlijk om onder te slapen.

Heerlijke producten, fijne service!!!

Ik begin al een aardige collectie Yumeko te hebben, heeeeeeerlijk!!! Wat een slaapcomfort! En het ziet er prachtig uit.

Alles liep zoals verwacht. Mooi product

Heel prettig om met Yumeko te zijn

Fijne ervaring. Heel natuurlijke producten. Ozo fijn! Ik heb n kruikenzak gekocht en lang geleden 6 wollen kruikenzakken. Kinderen zijn or ontzettend blij mee. Het mooiste kado ooit wat we hebben gekregen. Zo heerlijk warm! Dank jullie wel hiervoor. Vriendelijke groet Marianne.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ