Filter

Onder deze fleece deken kan je helemaal inrollen

In tegenstelling tot andere fleece dekens is deze een stuk groter en warmer, hierdoor kan je lekker warm inrollen als een rups in een cocon voor de televisie.

Prachtige producten, supersnelle levering

Alles van hele goede kwaliteit. Producten om heel lang mee te doen.

Comfortabel, kwaliteit en zacht

In de zomer toch ‘onder de deken’ maar het niet te warm willen krijgen. Een prachtig laken met daaroverheen een heerlijke dunne deken. Top combinatie van kwaliteit en duurzaam materiaal

Mooi product

Prima kwaliteit

Ik heb al meerdere malen besteld dus tevreden klant!

Geweldige service en beddengoed

Ja, het beddengoed is aan de prijs MAAR dan heb je naast heerlijk beddengoed ook top service en advies. Ga snel nadenken welke kleur de volgende bestelling heeft.

Je krijgt prachtige duurzame waar voor je geld

Het verhaal klopt en de hoes voelt zo fijn zacht aan dat onze kinderen er meteen ook een wilden. Heerlijk om onder te slapen en ziet er ook mooi uit.

Goede kwaliteit, snel verzonden

Precies zoals de titel het zegt.

Pakje ontvangen van Yumeko is een feest. Goed verpakt. Netjes verzord en erg leuk een zakje lavendel erbij. Ik ben dik tevreden.

Heerlijk bed de goed, ik Ben al een poosje fan.

Een waardevolle investering

Dit vergoed koop je niet alle dagen. Duurzaamheid duurt ook langer

Heerlijk zacht beddengoed

Prachtig beddengoed, heerlijk zacht. Snel geleverd en top dat het duurzaam is. Heb het pas net dus moet nog zien hoe de stof blijft na een aantal keer wassen.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en topkwaliteit

Ik hou van dit bedrijf. Omdat je gewoon met hetzelfde gemak en snelheid iets kan bestellen, maar vooral omdat de producten goed zijn voor ons en onze planeet.

Prima kwaliteit en vlot geleverd

top

heerlijk satijnen hoeslaken, mooie kleur, snelle levering

Snel en goed

Snelle bezorging en mooie spullen

Ik heb een heerlijk Yumeko-overtrekset als huwelijkscadeau voor vrienden gekocht. De levering was vlot, en het pakket op zichzelf ziet er al uit als een cadeautje. Ik kon het zelf nauwelijks mooier inpakken.

Levering was heel snel

Mijn pakketje was er eerder dan het mailtje wanneer het bezorgd zou worden;)

Heerlijk zacht, echt mooie kwaliteit! Hier past de opmerking; geen woorden maar daden. M.a.w. zij handelen zoals ze promoten. Ik kan deze dekbedhoezen echt aanraden.

Past als een handschoen !

Alles klopte: snelle levering, mooie verpakking en last but not least; mooi duurzaam tencel voorjaar/herfst dekbed; valt heerlijk soepel om je heen. Precies goed qua temperatuur. Prijs zeker waard. Omdat de lengte 220 cm is, zal ik tzt wel overstappen op aanschaf van nieuwe, langere dekbedovertrekken.

Ik wordt blij en geniet van de mooie dingen die ik ontvang.

Goed.

Eerlijk product. Goed voor mens en natuur. Mooi en heerlijk zacht

Blij met een eerlijk duurzaam product. Ik wil geen chemicaliën en oneerlijke handel. Mooi beddengoed heerlijk zacht en met liefde en aandacht verstuurd. Top

Snelle levering en hele fijne producten. Als je eenmaal onder yumeko beddengoed slaapt wil je niks anders meer.

Mooi product

Dit is de tweede keer dat ik heb een set gekocht. Ik vind de katoen satijn het mooiste. Het blijft lekker zacht en voelt koel.

Onderlaken voelt heerlijk

Product is geweldig Bezorging iets minder, werd 4x een dag verschoven. Betaald voor bezorging in de avond, werd uiteindelijk in de middag bezorgd.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ