Filter

Makkelijk te bestellen, snelle levering en topkwaliteit

Ik hou van dit bedrijf. Omdat je gewoon met hetzelfde gemak en snelheid iets kan bestellen, maar vooral omdat de producten goed zijn voor ons en onze planeet.

Prima kwaliteit en vlot geleverd

top

heerlijk satijnen hoeslaken, mooie kleur, snelle levering

Snel en goed

Snelle bezorging en mooie spullen

Ik heb een heerlijk Yumeko-overtrekset als huwelijkscadeau voor vrienden gekocht. De levering was vlot, en het pakket op zichzelf ziet er al uit als een cadeautje. Ik kon het zelf nauwelijks mooier inpakken.

Levering was heel snel

Mijn pakketje was er eerder dan het mailtje wanneer het bezorgd zou worden;)

Heerlijk zacht, echt mooie kwaliteit! Hier past de opmerking; geen woorden maar daden. M.a.w. zij handelen zoals ze promoten. Ik kan deze dekbedhoezen echt aanraden.

Past als een handschoen !

Alles klopte: snelle levering, mooie verpakking en last but not least; mooi duurzaam tencel voorjaar/herfst dekbed; valt heerlijk soepel om je heen. Precies goed qua temperatuur. Prijs zeker waard. Omdat de lengte 220 cm is, zal ik tzt wel overstappen op aanschaf van nieuwe, langere dekbedovertrekken.

Ik wordt blij en geniet van de mooie dingen die ik ontvang.

Goed.

Eerlijk product. Goed voor mens en natuur. Mooi en heerlijk zacht

Blij met een eerlijk duurzaam product. Ik wil geen chemicaliën en oneerlijke handel. Mooi beddengoed heerlijk zacht en met liefde en aandacht verstuurd. Top

Snelle levering en hele fijne producten. Als je eenmaal onder yumeko beddengoed slaapt wil je niks anders meer.

Mooi product

Dit is de tweede keer dat ik heb een set gekocht. Ik vind de katoen satijn het mooiste. Het blijft lekker zacht en voelt koel.

Onderlaken voelt heerlijk

Product is geweldig Bezorging iets minder, werd 4x een dag verschoven. Betaald voor bezorging in de avond, werd uiteindelijk in de middag bezorgd.

Mooie kleur hoeslaken

Snel bezorgd, mooie kwaliteit! Tevreden

Top dekbed

Ik ben super blij met het Tencel dekbed. Het is heerlijk zacht. En wetende dat er geen dieren hebben geleden slaapt het nog lekkerder. Zou dit dekbed iedereen aanraden.

Prachtig materiaal, prima service

Het assortiment is zeer divers zowel qua materiaal als de prachtige kleuren. Hoewel ik eigenlijk geen nieuw beddengoed nodig had, koos ik er toch voor om mezelf te verwennen met gouden en zeegroen kleurige katoen satijnen lakens. Een aanwinst in m'n slaapkamer.

Heel mooi product!

Het bestelde beddegoed is prima en alles is snel en keurig geleverd. Alleen ... op het verkeerde adres. Wij wonen op 33a.

Goede kwaliteit producten en verzending kan beter.

Hallo, ik had artikel besteld en afhaallocatie geselecteerd. In bevestigingsmail stond als afleveradres aangegeven mijn huisadres. Daarna zelfde artikel nogmaals besteld. In bevestigingsmail stond afhaallocatie aangegeven die ik had geselecteerd. Maar in status bestellingen stond mijn huisadres als afleveradres. Bestelling toch op afhaalocatie afgeleverd. Misschien kan hier aandacht aan worden besteed, zodat het in de toekomst niet meer voorkomt. klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Heb inmiddels veel plezier van mijn aankopen. Met vriendelijke groet, PJ.

Snelle levering, netjes verpakt & fijn product

Yumeko levert altijd snel en goed. De badhanddoeken waren netjes verpakt. Het materiaal is super zacht en de kleur is heel mooi.

naar alle tevredenheid

naar alle tevredenheid

De levering was prima

Nu wil ik mijn levering terug sturen, dat is me nog niet gelukt, jammer. Veel gedoe

Super ervaring

Allereerst gebeld met Yumeko en onwijs goed te woord gestaan en geholpen door een mijnheer die echt verstand van zaken had en mij goed kon adviseren. Volgende dag de molton en hoeslaken in huis en wat een kwaliteit. Helemaal top!!

Heerlijke lakens, snel geleverd

Katoen satijnen lakens besteld, heerlijk zacht, prachtige kwaliteit. Ook hoe het is ingepakt en bezorgd, top.

Super tevreden!

Easy bestellen, snel bezorgd en ontzettend mooie stoffen en kleuren. Heel blij mee!

Tussen de koele lakens schuiven

Na een flanel dekbedovertrek de afgelopen winter, heb ik mijn vriendin nu ook een katoen satijn overtrekset cadeau gedaan. Ze is in de wolken met het koele touch tijdens deze hitte en ook met de schitterende kleur: sea green. Success alom.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ