Filter

Prima materiaal

Ik had problemen met b estellen op de website, omdat ik nog geen account heb

Heerlijk slapen

Kussen is lekker zacht en ondersteunt heel goed

Snelle en goede levering, keurig verzorgd geleverd

Heerlijk

Snelle levering en super kwaliteit. Is heerlijk om onder te slapen. Jammer dat niet iedereen dit kan betalen want prijs is best wel stevig. En we willen toch wel dat iedereen wat voor het milieu kan doen.

Goede ervaringen met Yumeko op kleuren na

Kleuren worden te helder weergeven dan ze in werkelijkheid zijn.

Heel goede kwaliteit en service

Top Kwaliteit en Service

Snelle levering van prachtige kussenslopen van kwalitatief zeer hoogwaardig percal. Ook de verpakking was een feestje, met mooie linten en heerlijke lavendel in een zakje. Een aanrader!

Prima kwaliteit !

Goeie ervaring

We hebben nu een aantal jaar de dekbedovertrekken van Yumeko. Heerlijk zacht, goede kwaliteit en mooie kleuren. Past bij elk interieur. Ook de levering is heel snel, mooi en sjiek verpakt met in de doos nog heerlijke lavendel zakje en geurpapier. Super

Mooie zachte handdoeken

Erg mooie handdoeken. Ze zijn dik en zacht. Er zitten wel veel labels aan., 3! Dat zou wel anders mogen. Ook de verpakking vond ik niet bij het concept passen. Plastic. En leuk een lintje, maar dat gooi je ook weg. Liever mooi bedrukt papier , misschien met een geurtje.

Erg blij met (linnen) dekbed en (katoenen) overtrekken

Erg blij met mijn Yumeko vier seizoenen/linnen dekbed. Het is licht en zeer prettig om onder te slapen. Ik heb veel last van opvliegers en ik heb het idee dat deze beduidend minder warm is dan mijn ganzendons-dekbed wat ik voorheen van een ander merk had. Het voelt erg prettig. De katoenen overtrekken zijn van zeer mooi en mooi geweven materiaal. De kleur is prachtig. Al met al ben ik dus helemaal happy met mijn aankoop. :-)

Fijne kwaliteit en heel comfortabel

Heerlijke set. Hebben jullie er nog zo een voor mij?

Een genot om elke nacht in bed te kruipen.

Het katoen-satijnen dekbedovertrek en hoeslaken zijn heerlijk zacht, knisperend en fris. Zijn geld geld meer dan waard. Het is een genot om in te slapen.

Fijne duurzame dekbedden, snel verstuurd!

We waren op zoek naar nieuwe, duurzame dekbedden en zijn supergoed geslaagd bij Yumeko! De website heeft veel informatie over het kiezen van het juiste dekbed, een medewerker reageerde snel toen ik een specifieke vraag had, en het verzenden ging lekker snel. We slapen heerlijk!

Prima webwinkel

Bestelling is snel geleverd en voldoet aan beschrijving.

Super kwaliteit en goede service

De artikelen zijn zeker zo goed van kwaliteit als ze beloven.

Mijn twee dekbedovertrekken van november 2021 waren losgeraakt aan beide zijden van de instopstroken. Na contact met de klantenservice mocht ik de schade laten repareren bij een locale kleermaker en de rekening indienen bij Yumeko. Geld stond ook heel snel op mijn bankrekening.

Heerlijke overtrek

Snelle levering, mooi product!

Mooi product

Snelle levering in mooie verpakking. Duurzaam en mooi product

Supergoed

Snelle levering, heerlijk geurzakje erbij!!

Een weelde om op te slapen

Het laken voelt heerlijk zacht en vol van katoen aan. Omdat het op een biologische wijze geproduceerd is en de katoen boeren eerlijk betaald worden is het mij de wat hoge prijs waard.

Goede kwaliteit

Fijne dikke doeken, snelle levering mooie kleuren.

Snel en goed

Nieuwe hoofdkussens, het slaapt heerlijk. Heel goede kwaliteit en een zakje lavendel kado!

Prompt and efficient

Thankyou for your efficient service and the personal touch

Fantastisch kussen

Perfecte kwaliteit en vlot geleverd. Heel blij met de aankoop!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ