Filter

Fijn dekbed

Snelle bezorging / mooi verpakt / en het linnen/katoen dekbed is perfect voor de zomer :)

perfekt produkt en dito service t/m de recycle service

goede ervaring

Zeer goede kwaliteit

Goed te bereiken per telefoon, duidelijke informatie, snel, betrouwbaar. Ik heb handdoeken en beddegoed gekocht. Zeer goede kwaliteit.

Geweldig!

Superfijne en duurzame materialen en een zeer goede klantenservice

Mooi beddengoed

Goeie service Mooie kwaliteit Goede return policy

snel geleverd en heerlijk donsbed

We hadden al een donsbed van Yumeco voor de winter en dat beviel goed. We hebben nu een dun zomerdonsbed en dat is geweldig in vergelijking met alle andere dekbedden die we ooit gehad hebben. Het warmt op aan de lichaamswarmte en houdt dit aangenaam vast. Luchtig en niet plakkerig. Bij een frisse zomernacht leggen we bij het voeteneinde soms nog wel een dekentje neer. Zo komen wij de zomer wel door!

De bestelling was de volgende ochtend al gearriveerd!

Heerlijke dekbedovertrekken; zacht, licht van gewicht, dichte katoen en mooie kleuren. Blij mee!

Geweldig!!!

Heerlijke dekbedovertrekken besteld! Volgende dag al in huis en ze zijn zo zacht! Echt blij mee! Wel prijzig, maar de moeite waard!

Topmerk!

Mooi materiaal, prachtige kleur en voelt bijzonder goed aan. Razendsnelle bezorging; bestelling was binnen een halve dag in huis.

Slechte ervaring

Niet tevreden over hoe mijn bestelling afgehandeld is.

Supergoed

Vriendelijke, goede en snelle service.

Echt een superfijn laken

Je betaalt iets meer, maar dan heb je ook echt een superfijn en mooi laken. Daarbij het idee dat het fair trade is maakt het dat je er nog fijner onder slaapt!

Heel tevreden

Snelle levering, mooi product

Geweldig advies team, denkt mee

Goede en snelle service, met mooi beddenlinnen!

Heerlijk beddengoed!

Dit is dus echt zo'n luxeproduct waar ik graag wat (lees: veel) langer voor spaar. Ja, het is prijzig, maar man oh man wat slaapt het lekker. We hebben nu voor de winter een flanellen overtrekset (zoooo zacht) en sinds een week een linnen overtrekset. Die vond ik spannend, want hij was én heel duur én ik wist niet of ik het lekker zou vinden om onder linnen te slapen. Maar ik vind het heerlijk en mijn man ook. Wat bijzonder is: ik heb het minder koud en hij heeft het minder warm. Heel fijn dus. Nu doorsparen voor handdoeken en een donzen dekbed. Met een van de overtrekken was iets mis en die is gelijk, zonder gedoe, vervangen. Ook sturen ze met liefde stalen op van hun kleuren en stoffen. Kortom: klantenservice is ook top.

Ontzettend blij met het beddengoed en de donzen dekbedden!

Ontzettend blij met het beddengoed en de donzen dekbedden!

Snelle levering, bij retour snel je geld terug en je kan proefstaaltjes aanvragen voor de kleur, geweldig.

Kwaliteit en zeer snel geleverd

ik heb er goed onder geslapen

Bestelde item snel geleverd en het was keurig verpakt .

Uitstekend.

Ontzettend fijn kussen.

Het donzen kussen was even niet leverbaar. Gelukkig kreeg ik afgelopen week bericht dat ik het kussen kon bestellen. Ik sliep met oordoppen voorheen op een latex kussen. Dit drukte soms pijnlijk op mijn oor. Enkele weken geleden na een fietsongeval zowat alles in mijn aangezicht gebroken. Nu ben ik dus extra blij met een donzen kussen dat mijn nek voldoende steun geeft ook de zachtheid geeft aan mijn wangen ;)

Heerlijk

Eerste nachtje al meteen super lekker geslapen, het maakt zo veel verschil om fijn beddengoed te hebben, top

Verrassend goed

Uitstekende verzending, goede communicatie. Persoonlijke brief, mooi verpakt met een heerlijk lavendelzakje: hoe verrassend en dan ook nog eens een prachtig product. Bijzonder klantvriendelijk.

goed !

tja ik gebruik het nu 2 weken en voor heet eerst gewassen , kan er niet veel over zeggen nog te kort dag

Prachtige kwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ