Filter

fijn en mooi dekbed

fijne gladde stof, mooi en eenvoudig

Probleem met bestelling zeer goed opgelost

Ik had 4 hoeslakens besteld. Toen ze de volgende dag binnen waren, bleken ze te lang. Ik had wel de juiste maat besteld, maar ze bleken gewoon te lang. Na contact met Yumeko kreeg ik gratis een korter hoeslaken thuisgestuurd. Deze paste stukken beter. Gelijk de 3 andere hoeslakens besteld. Hoeslaken (katoen/satijn) voelt helemaal fijn trouwens.

Goede service, fijn dekbed

Wat ik wel fijn zou vinden is als je ook kan kiezen voor een minder snelle bezorging die wellicht voor minder CO2 uitstoot zorgt en minder belastend is voor het bezorgpersoneel. Voor mij hoeft een dekbed niet al de volgende werkdag bezorgd te worden.

Pluizerig

Handdoeken pluisden verschrikkelijk tijdens eerste wasbeurt

alles volgens afspraak

Eerder een dekbed besteld, dat te warm was. Zonder problemen kunnen omruilen. Ook heel fijn met bevestigende mailtjes, zodat ik wist wanner de levering was en het geld terug. Heel fijn.

Duurzaam beddengoed wie wil dat nu niet?

Voordat ik de reclame van Ymeko zag stond ik niet direct stil bij de duurzaamheid van mijn beddengoed. Door de Yumeko reclame heb ik mijn koopgedrag veranderd. Het beddengoed van Yumeko is niet alleen mooi om te zien maar ook van hele mooie kwaliteit.

Goed product,op tijd bezorgd

Met volle tevredenheid

Alles uitstekend verzorgd, vanaf moment van bestellen tot en met bezorging.

Bezorging de dag na het bestellen, hoe is dat mogelijk?!

Goede kwaliteit, wel prijzig.

Niet tevreden

Erg dun. Weinig stof. Neemt weinig water op. Lijkt meer op een theedoek. Erg duur voor wat je krijgt

Duidelijke website. Snelle levering en. Fantastisch produkt. Wat wil een mens nog meer.

Ongelooflijk geweldig!

Geweldige kwaliteit waar je heerlijk onder slaapt!

Geweldige service

Ik ben telefonisch en via de chat enorm goed en snel geholpen.

Supersnelle levering, perfect kussen!

Supersnelle levering, binnen 24 uur.

Mooi dekbd, goede service

Mooi dekbed, kussensloop en kussen, mooi materiaal, duurzaam, goede service.

Het bestellen van een kleur middels de kleurbollen valt tegen. Maar is snel en goed opgelost.

Ik ben al klant van Yumeko en heb een aantal jaren geleden wat beddengoed besteld. Website is heel duidelijk, ik kon alles bestellen en en het is allemaal binnen de aangegven tijdsbestek ook geleverd. Prachtige producten, fair trade principes en met zorg en aandacht voor de makers van de producten en onze klimaat zijn een aantal redenen waarvoor ik Yumeko kies.

Snelle service, prachtige dekbedhoes

Weer als altijd snelle levering, mooi ingepakt en een heerlijk geurend zakje lavendel.

Geweldig!

Hele snelle leverig, een cadeautje om uit te pakken en super mooie handdoeken. Heel blij mee

Snelle levering, mooi product. Nu alleen teveel e-mail reclame

Zie boven

Slapen als een engeltje in de wolken.

Satijn katoen. Het beste beddengoed in eeuwen! We, mijn man en ik, hebben al twee overtrekken en onderlakens van linnen en percal katoen. Deze zijn al verrukkelijk om in te slapen, maar dit satijn katoen spant de kroon. Je voelt als een engeltje in de wolken. Zalig, zeker voor een vrouw in de overgang. Bij de enorme zweetaanvallen voelt het satijn verkoelend. Ik raad het elke vrouw in de overgang aan.

Mooie, duurzame producten met een goede service

Showroom aan de gracht is fijn: goede en vriendelijke uitleg van de producten en de filosofie van Yumeko. Geen druk of dwang om aankoop te doen, lekker relaxed. Wel een ruim assortiment aanwezig om te voelen en te testen

Mooie kwaliteit

Na wassen zonder strijken prima

Perfect!

Alles snel en correct geleverd, Heel blij dat ik het mij veroorloven kan dat ik onder zo’n mooi en waardevol product mag slapen! En wat heel belangrijk is op een natuur-verantwoordelijke manier geproduceerd!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ