Filter

Fantastisch!!!

Prima communicatie en bestelling zag er verzorgd uit met persoonlijk mijn naam geschreven boven aan de brief/aanhef.

Slaapgenot

Afgelopen nacht voor het eerst geslapen onder een linnen dekbed en tussen linnen beddengoed van Yumeko. Mijn man en ik willen nooit meer iets anders.

Prachtig, zacht beddengoed.

Binnen een dag in huis met een lief zakje lavendel erbij. Mooie kleur en ligt heerlijk zacht temeer omdat het zo geproduceerd is. Aanrader!

Zeer luchtig en warm genoeg

We hebben een luxe donzen dekbed 2 persoons gekocht. Voelt licht aan, zeer mooi afgewerkt en geeft een heel prettig gevoel. Nog nooit zo goed geslapen. Totaal geen last gehad van gekraak.

Prima en vakkundig medewerkers. Uiterst vriendelijk en voorkomend

Eersteklas spullen

Heel erg tevreden!

Top kwaliteit, snelle bezorging en daarnaast vond ik het zo leuk dat er lavendelzakje bij zat. Heerlijk. Ik slaap als een koningin!

Ietwat vertraagt maar top product

Het duurde iets langer dan normaal maar toen het slaapmasker er eenmaal was, was het ook echt goed. Zit heerlijk en slaap fantastisch! De klantenservice was erg attent en ze hadden er een gratis kleinigheidje bijgedaan, misschien is dit standaard maar kan ook geweest zijn als extratje voor de vertraagde levertijd. Hoe dan ook, bedankt! Aanrader!

Zeer zorgvuldig

Ik had een fout gemaakt. Dit werd ademwater opgepakt en verholpen.

Super snel en correcte levering

De bestelde hoeslakens zijn prachtig !

Goede kwaliteit en snel geleverd

snel

mooie kwaliteit

Geen info in de levering over hoeveel graden je het beddengoed mag wassen

Onduidelijk materiaalverschil op de site.

prima ervaring

Mooie producten, vlotte levering.

Snelle levering en een super zacht dekbed

Dekbed is het geld zeker waard. Heerlijk zacht :-) Ik ben om!

Top kwaliteit en kleur.

Prijzig maar wordt door de uitstekende kwaliteit goed gemaakt.

De zending was er al voor de aangekondigde datum. Verrassend snel!

Mijn bestelling was er al voordat ik het verwachtte.

Mijn overtrek was gescheurd, na een telefoontje alles afgewerkt en supersnel afgehandeld.

Fijne dekbedovertrek, wel duur

Wat de sea green dekbedovertrek betreft: ik heb ermee slechts één nacht doorgebracht. Vandaar dat deze beoordeling beperkt is. De overtrek is mooie, komt goed overeen met verwachte kleur, en is ook zacht. Mijn partner dacht ermee warmer te zijn. Te warm. Dat was niet mijn ervaring. Allereerst heb ik de overtrek gewassen, op 30 graden. De verpakking was aantrekkelijk en ik kreeg een lavendel geur zaakje erbij. Aardig. De overtrek was best duur, maar hopelijk heeft iedereen van boer tot naaisters / fabrikanten en handelaren eerlijk verdiend. En fijn dat geen pesticiden waren gebruikt voor mijn dekbedovertrek. Tot nu toe, blij met de aanschaf.

Snel geleverd, artikel zoals omschreven én een lieve attentie in het pakje!

Topkwaliteit met een goed gevoel

Ik heb een dekbed, een hoeslaken en nu ook een prachtige dekbedhoes van Yumeko. De kwaliteit ervan is echt top. Het is natuurlijk materiaal en met respect voor de natuur gefabriceerd. Dat geeft een goed gevoel, we slapen als roosjes. Het is het geld waard. Yumeko levert snel, de communicatie is prima.

Alles verloopt op rolletjes.

Ik ben zeer tevreden, zowel met het product als met de dienstverlening.

Bestselling heel snel ontvangen. Dekbed is heerlijk!

Prachtig materiaal, snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

De site was helder en ik kon snel kiezen. De kwaliteit is fantastisch en.m de levering was heel snel en keurig verpakt. Ik ga hier in het vervolg mijn beddengoed bestellen. Een tevreden klant.

Super kwaliteit en service

Yumeko levert prachtige producten van mooie kwaliteit en een bijpassende service. Inmiddels verschillende hoeslakens en dekbedovertrekken en ze zijn allemaal even fijn om op te slapen en zien er prachtig uit.

Mooie kwaliteit

Super snelle levering Mooie blijvende kwaliteit

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ