Filter

Snel antwoord op vraag, snelle levering en práchtige artikelen!!

Supersnelle reactie en heel fijn emailcontact nav een vraag die ik had, hele snelle terugkoppeling met track&trace code van de bestelling, hele snelle levering en het belangrijkste: práchtige gewassen linnen hoeslakens. Ga zéker een nieuwe bestelling plaatsen!!

H(eerlijk) is fijn

Heerlijke overtrekken voor onze Yumeko dekbedden gekocht.. Levering verliep ook prettig.

Super snel geleverd - super kwaliteit

Mooi product

Snelle levering, mooi product wel prijzig.

Fantastisch beddengoed, super snel geleverd!

zalig zacht beddengoed erg blij mee!

Kwaliteit product

Een zacht en fris hoeslaken van goede kwaliteit

heerlijk dekbedovertrek! snelle levering!

heerlijk dekbedovertrek, heel blij mee! snelle levering!

Prima service,goede kwaliteit .geen chemische toevoegingen.alom n aanrader

Mooie producten voor een prijs die fair is

Handddoeken, dekbedovertrekken, hoeslakens en een paar donzen dekbedden gekocht. De producten en de service zijn gewoon goed. Bij telefonische hulp ook heel adequaat geholpen. Geen minpunt? Jazeker wel. De website en meer specifiek de klanttoegang (opnieuw aanvragen wachtwoord) kan beter.

Goede service, keurig verpakt met geurzakje, goede communicatie rondom bestelling

Altijd goede ervaringen met Yumeko! Snel geleverd, mooi verpakt, prima producten en heerlijk geurend lavendelzakje cadeau. Dank, Yumeko!

Geweldig!

Mooi product, goede kwaliteit; mooi verpakt ….

Goede site, snelle bezorging.

Geweldige service na een onverklaarbare scheur in de dekbedhoes

Na dat we voor de 2 de keer hadden genoten van het heerlijke nieuwe beddengoed ontdekte we een scheur in een dekbedovertrek. Na een mail en een telefoontje kregen wij een nieuw overtrek opgestuurd! Echt top! Wat een geweldige klantenservice

Goede ervaring

Mijn zending was verkeerd bezorgd, maar alle moeite werd gedaan om te zorgen dat ik mijn bestelling zou krijgen. Desnoods een nieuwe. Top

Fijne douchelakens, snel geleverd.

Deze comfortabele douchelakens besteld om cadeau te geven. Zakje geurige lavendel, wat bij de bestelling geleverd werd, maakt het een extra fijn cadeau.

Alles was perfect

De bestelling kwam heel snel. En de dekbed overtrek is heerlijk. Het is zo fijn om te weten dat het katoen biologisch gegroeid is ook. Het zou mooi zijn als de lakens niet in een plastic verpakking waren gekomen. Maar verder was alles perfect.

Uitstekende kwaliteit en service

Fijne kwaliteit van de spullen. Precies volgens verwachting. Eerlijke materialen. Goede service.

Mooie producten snelle levering

Mooie producten van goede kwaliteit, blijft mooi goed ook na meerdere keren wassen.

Heel goed, snel bezorgd

Heel goed, snel bezorgd

Nog geen pakketje ontvangen

Hallo Yumeko We zijn nu een week verder, maar heb nog geen pakketje ontvangen. Dus bij deze, zou ik graag willen dat jullie dit gaan regelen. En mijn leveringsadres mogen jullie veranderen naar mijn huisadres: Zeelandseweg 2a 5453KK Langenboom. Met vriendelijke groet Gerda Pennings

Snelle levering, top kussen!

Zie bovenstaand.

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg vriendelijk telwoord gestaan en kreeg een goede tip.

Prima ook zo min mogelijk verpakking. Keurig en netjes.

Lekker zacht dekbedovertrek

Bij de levering zat een zakje lavendel. Erg leuk. Netjes geleverd en de dekbedovertrek voelt lekker zacht aan.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ