Filter

Goede service en prachtig materiaal.

Wat ik alleen niet begrijp, als mijn dekbed 140 Br is en ik een overtrek bestel voor 140, waarom is deze dan 15 cm te breed. Een grote ergernis dit deel ‘lege’ overtrek. Gelukkig ben ik handig met de naaimachine en kan ik het zelf smaller maken. Voor de enorme aanschafprijs vind ik ook dat de slopen minder simpel moeten zijn. Kortom: gewassen linnen - heerlijk materiaal, maar de uitvoering is zeer matig.

Netjes snel geleverd

TOP

Heerlijk beddengoed en het was supersnel geleverd met een heerlijk geurzakje.

Gewoonweg top!!

Zeer relaxte vibe in een mooie ruimte. Nemen alle tijd voor je en voor kwaliteit zit je er helemaal goed!

Het pakket werd tijdig en goed afgeleverd

Mooie handdoeken

Mooie handdoeken en kwaliteit is super. Ik had al 6 en nu 4 erbij.

Prima website, duidelijke informatie, soepele bestelservice én prachtige, kwalitatieve producten!

Het aanbod op de website kan wat overweldigend zijn, maar met met de filters kun je goed vinden war je zoekt. Fijne informatie over de materialen en doe doelstellingen van het bedrijf. De bestelling en bezorging ging soepel en vlot en tot nu toe zeer tevreden met de producten. En heel blij dat er een duurzame, verantwoorde keuze bestaat voor beddengoed! Enig minpuntje is dat we ook graag onderlakens van Yumeko hadden gewild, maar die zijn er niet in de juiste maar voor een topper-matras :(.

Fixed a missing item fast

I ordered 4 pillow cases of velvet flannel. They arrive missing one. I reported it and the missing one arrived the next day. The cases are really nice and much better than some cheap thing from you know where.

Mijn ervaring met Ymeko is prima

Fijne dikke handdoeken

Mooie stof

Zeer klantvriendelijk.

Ze hebben een probleem met de levering goed opgelost.

prima deken

ik zocht een deken om om te slaan, niet te groot en zeker niet te klein

Snel en stukje vol verpakt

Heerlijke dekbedovertrek om lekker onder weg te dromen. Style vol verpakt, kadootje om uit te pakken

Prima verzorgd en goed product!

Kussenslopen zijn van een prima kwaliteit

Kussenslopen zijn van een prima kwaliteit en de bestelling en bezorging goed verlopen

Zachtheid

Heerlijke douchemat. Leuke oker kleur.

goede spullen - na 1 keer wassen..

Ok spullen gehad in twee zakken - van hetzelfde jersey spul De was voorschriften gelezen - niet in de droger - 40 graden . dat mag er van mij wel iets duidelijker bij ... We hebben er nu een paar nachten onder geslapen . het is heel erg fijn spul . Hoe dat is na xx was beurten gaan we zien . als het zo blijft koop ik er meer . Het is duur maar het heeft ook een waarde

Super fijn product en snelle levering, kan niet beter

Hele mooie producten die ook nog verantwoordt zijn geproduceerd. Wat wil je meer

fantastisch dekbed

Na lang twijfelen toch het dure donsdekbed besteld. Een review melde namelijk dat het kraakte. Maar dat doet het gelukkig helemaal niet. Het bed is vederlicht en heerlijk warm. Het is nu -5 buiten, maar we hebben genoeg aan het herfstdeel.

Snelle levering, prachtig verpakt, heerlijk geurzakje, mooie produkten!

nvt

Zonder problemen zomerdekbed gekocht.

High quality prodructs delivered fast

High quality prodructs delivered fast

beetje overdreven

Vond overdreven om een kruik te ontvangen helemaal in vloeipapier verpakt en met lavendel erbij. Krijg dan de indruk dat ik veel te veel betaal eerlijk gezegd. Product nog niet gebruikt.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ